keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Ei tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista.


Siispä tulin vain kertomaan, että ihan kivasti ja rauhallisesti meni. 
Oltiin lähinnä kaksin Tupon kanssa kotona ja vähän muuallakin. Ei missään mökeillä tai reissuissa. Tavattiin ystäviä ja kavereita. Ei grillattu sateista johtuen, mutta emme myöskään stressanneet asiasta. Rentoa.

Silti palautuminen kesti hetken sohvalla maaten. Tänään (eli eilen) oli toimintapäivä: pyykkäystä, lakanoiden vaihtoa, kokkausta, grillausta ja tiskaamista.

En sittenkään voittanut sitä matkalahjakorttia. Muuttivat sääntöjä, joiden perusteella minun olisi pitänyt voittaa. En voi sille mitään, mutta harmittaahan se.

Palaan kuvien kanssa kunhan tuntuu siltä.

Vajaa viikkoa KESÄ(?)kuuta jäljellä!

8 kommenttia:

 1. Miten ne voi sääntöjä muuttaa kesken kisan? Eipä reilua. Vähän samat juhannusfiilikset oli täälläkin, siinähän tuo oli ja meni.

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn niiden kanssa viestikeskustelua (sentään vastaavat!) säännöistä. Niillä oli kahdet eri säännöt ja toisten mukaan mun olis pitänyt voittaa. Kaikki kolme kategoriaa piti palkita äänien perusteella ja mulla oli 20 ääntä enemmän kuin seuraavalla. Perustelevat nyt, että "viikolla 25 VALITAAN voittajat". Pyllystä!

   Poista
 2. tai sitte ovat nähneet miten oot ite käynyt antamassa kaikki äänet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi. En minä itse sinne itselleni päässyt ääniä antamaan. Ja jos olisinkin, niin nythän ne äänet eivät olisi kuitenkaan auttaneet.

   Poista
  2. Noita kisoja järjesteneenä, niin joo, me nähdään kuka on antanut äänet jne. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan tainnut olla kyse siitä - tai sitten eivät sitä tunnustaneet (siis järjestäjät).

   Se, että 'ostaa' äänet tai muuten manipuloi, voi johtaa osallistumisen diskaukseen vaikkei sitä ole suoraan sanottu. Mutta tässä kuulostaisi siltä, että kolmen voittajan sijaan onkin vain yksi voittaja. Ymmärrän, että tuo harmittaa.

   (Tosin kisoja järjestäjänä ärsyttää, kun joutuu tappelemaan epärehellisten osallistujien kanssa. Ja en edelleenkään väitä, että tässä olisi siitä kyse.)

   Poista
  3. Ei tosiaan ollut kyse siitä kuka antoi äänet. Itse pääsin äänestämään itseäni kerran ja sain ääniä 102 kpl. Eli 101 ääntä antoivat muut -en edes tiedä ketkä kaikki.
   Voittajia oli kolme kuten luvattiin. Tutkin sen verran asiaa, että "löysin" heidät.
   Silti: harmittaa! :(

   Poista
 3. Ha haa, palasin katsomaan mitä tehtiin viime juhannuksena. Ei mitään!? Ja siis sain sittenkin sen matkalahjakortin!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!