torstai 12. kesäkuuta 2014

Kiitos Ystävämme O.!

On ihanaa kun on Ystävä, joka lähtee mukaan lyhyellä varoitusajalla. Kiitos siitä O.!


Olimme yhteydessä Facebookin kautta ja teimme treffit. Itseasiassa hän ehti kävellä meille sillä aikaa kun tein leivät evääksi puistoon.


Pakkasimme pyyhkeet ja mölkyn mukaan.


Minä hävisin. Tuppo voitti.


Aurinko porotti todella kuumasti. Tupolla on punainen vatsa ja minulla taisi palaa korvalehdet. Hyvin tuli väriä ja siitähän minä tykkään.


Tänään sataa, sataa ja sataa. Harmittaa heidän puolesta, jotka ovat Radio Aallon ilmaiskonsertissa Kaisaniemessä. Yhtä huono tsägä sään suhteen kuin Sonisphere'ssä.


Minun päiväni sisältää pyykkäystä, kokkausta, kutomista, tiskausta sekä lukuisia ohjelmia telkkarista. Ja Tupon rakasta seuraa!

Sadepäivän iltaa!

6 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa! Taas ois viikonloppu tuloillaan ja hui ko tämä meän kesä on kylmä. Vettä satanut monta monta päivää ja hallaa taisivat luvata ens yölle/huomenaamulle. �� Mutta jospa se tästä vielä ennen syksyä lämpiäis. �� Elikkäs toivossa on hyvä elää...
  Mukavaa viikonloppua teille! t: helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! :)
   On tosiaan outo kesän aloitus, samaa mietin just kun katsoin ulos. Satoi eilen ja sataa edelleen. (meillä ei sentään hallaa ole) Olihan sentään keskiviikkona lämmin!
   Kiitos, kivaa viikoloppua sinnekin!

   Poista
 2. Koko talvi oli yhtä pitkää syksyä, nyt jatkuu vähän lämpimämpänä syksynä...Ei kestä, jos ei kohta saa aurinkoa, tosin huonolta näyttää sääkartat.

  Jäin lomalle, koskas nahdään?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just keskustasta kotiin kävellessä ajattelin, että tuntuupa syksyltä. Nyt ei satanut, mutta tuuli oli tooooosi kova. Yäh.
   Tunnin nokoset ja sitten plokkailemaan. ZZZzzzz...
   Kyllä mä ehtisin tulevalla viikolla tapaamaan. Voidaan sit ihmetellä kuinka sä oot laihtunut ja mä LIHONUT!!? :/
   Koodaillaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!