sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tämä on TAAS Se Hetki...

...kun olen juuri palannut meluisasta paikasta ja kaipaan hetken hengähdystä ennen peiton alle menoa.


Olipas vaihteeksi kaksi iltaa. Ei ne edellisistä poikenneet vaikka ainahan jokainen ilta on erilainen. Perjantaina ei ollut hurjan paljon porukkaa, mutta sitäkin hurjemmassa kunnossa (tilipäivä?). Ei rähinää, mutta sellaista "sulle ei enää myydä"-sekoilua. Siitä selvittiin.

Viime yönä nukuin vain vajaat viisi tuntia ja sitten ylös. Menimme keskustaan katsomaan tanssiesitystä, jossa mukana olivat Tupon kaksi vanhinta tytärtä. Kiva oli! Ei satanut, mutta tuuli oikeinkin kovasti. 

(päivältä on enemmänkin kuvia, mutta juuri nyt en jaksa..)

Tanssiesityksen jälkeen "iskä" vei meidät syömään Manhattan Steak House'en. Uusi paikka minulle. Tai siis olen käynyt jossain noista, mutta en kyseisessä. Nyt kävimme Forumissa. Paikka oli oikein siisti ja palvelu erinomaista. Ruoat ja juomat tilattiin jo heti sisään tultua. Maksettiin myös.


Tuppo tilasi itselleen ja minulle "ananasleike kahdelle". Kuvassa Tupon annos paistetuilla perunoilla.


...ja sitten minun salaatilla ja vihanneksilla. Hyvää oli. En vaan jaksanut syödä kaikkia rehuja.


Vanhin likka (meistä ehdottomasti nopein syöjä) tilasi 'päivän naudan pihvin BBQ' puoliksi perunoilla ja puoliksi salaatilla. Söi punasipuleita lukuunottamatta kaiken. (ne olikin ihmeen kitkeriä!)


Keskimmäinen tytär tilasi tonnikalasalaatin, söi reippaasti osan ja kävi pyytämässä loput mukaan.

"Pappa betalar". Jippii! :)

Tytöillä oli kiire junaan. Lähtivät serkkujensa luo, jossa nuorimmainen tytär jo odotti.

Kerron lisää eilisestä myöhemmin. Nyt alkaa olla voimat loppu eikä se, että Tuppo aikoo katsoa jalkapalloa (ihan kaikki matsit?!!) aamuun asti, paljoa piristä. Joo joo, ymmärrän, että nuo kisat kestävät "vain" kuukauden, mutta kun jo kolmen päivän jälkeen korvissa soi "paitsio-paitsio"-jne. HUOHH! Pakko jaksaa. Ja jaksanhan minä. :)

Jaksatteko te? 

6 kommenttia:

 1. I so feel for you! Muistan ajan, kun piti katsoa jokaikinen matsi mitä tahansa lajia. tai ei ollut pakko, mutta toisten elämä pyöri sen ympärillä, kuka voittaa tai häviää. Ton lätkn vielä ymmärrän, vaikken katso, kun Suomi kerran osallistuu, mutta futis...Ainoa mitä siitä muistan on Arto Tolsa, ja sekin entisenä kotkalaisena tulee mieleen..

  HannaHoo

  PS. En tykkää ruokakuvista, sun omat parempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä jaksan, mutta hassua, et toi mies, joka ei juuri paljoa puhu...hänestä tulee ihan selostaja.
   Noi ruoat oli hyviä! :)

   Poista
 2. Mitenkään mihinkään asiaan liittymättä: meillä sataa lunta. Ihan kunnollinen lumisade ja isot hiutaleet. Teheppä tässä sitte juhannussiivousta :)
  -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti??? Hui.Tsemppiä kestää tuollainen!
   Muistan, et jonain teiniaikaisena juhannuksena kävelin Rovaniemellä Ounasvaaralle jussina ja Tannerin kentän reunalla oli kasa lunta.
   Anna sen siivouksen olla, heh. :)

   Poista
 3. Nyt viimeistään ne korvatulpat käyttöön, että saat nukuttua paitsoista huolimatta!
  Ja pitäisihän Tuponkin ottaa vähän asunnon toinen osapuoli huomioon!
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, kyllä mä saan nukuttua vaikka telkku pauhais fudista. Tasainen soundi nääs. Ja hei, me ollaan oltu Tupon kanssa kimpassa about 38 kuukautta, niin kyllä mä tän poikkeuskuukauden kestän rakkaani vuoksi. Nou hätä! Kyllä Tuppo mut huomio -ja HYVIN!

   Poista

Kiitos kommentistasi!