maanantai 7. heinäkuuta 2014

Puistosta puistoon käy tie...

Kyllä nyt aurinko paistaa ja se on hyvä se!


Oltiin eilen tosi laiskalla päällä. Melkein harmitti. Nukuttiin pitkään ja sitten Tuppo tiskasi ja minä tein ruoan. Perunoita, erittäin hyvin onnistuneen pippurikastikkeen ja ehkä parhaiten onnistuneet possupiffit ikinä. Kiitos Jamie Oliverin. Siis sen uuden paistinpannun. Ja syötyämme nukutti taas.


Ennen iltayhdeksää lähdimme kauppaan, toimme ostokset kotiin ja lähdimme sinne Alppimuistoon, Alppipuistoon. Että siellä oli porukkaa! (veikkaan, että koko päivän aikana about kolme tuhatta) Halusin tavata siellä kaksi ihmistä. Toinen löysi meidät rinteestä ja kertoi samalla missä toinen on ja niin tapasin molemmat. Ehdimme kuulla muutaman biisin ja se riitti. Ainakin Tupolle, joka ei ole niin kova konemusiikkifani.


Nyt paistaa aurinko sen verran kuumasti, että taidan silputa sipulit, salaatin, oliivit, tomaatit ja kurkun valmiiksi. Pakkaan reppuun juotavaa, ananasta (Oranssin Pallon?) ja pyyhkeen. Käyn ostamassa kaupasta fetaa, tonnikalaa, tortilloja ja menen puistoon ottamaan aurinkoa. Taidan napata Tupon mukaan. Näin teen. :) Pitää nauttia NYT sillä kuulin eilen, että JOUDUN laulattamaan ensi viikonlopun, rkele.

Ihanaista maanantaita!


Ps. Minne Sebastian on kadonnut???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!