lauantai 5. heinäkuuta 2014

Tänään ei sada!

Nyt aurinko paistaa ja lämmittää.


Olipas ilta eilen!!?? TheBaarissa juhlittiin ensin erään kanta-asiakkaan 55-vuotissynttäreitä. Menimme Tupon kanssa syömään. Kannatti sillä tarjoilut olivat hyvät. Tuppo jäi katsomaan jalkapalloa ja minä tulin kotiin vaihtamaan kengät iltaa varten. Tuppo tuli kotiin matsin jälkeen ja minä jäin TheBaariin plokkaamaan. (Tuppo tuli yöllä takaisin vastaan minua)


Synttärit sujuivat ihan kivasti eikä paikalla ollut paljoa jalkapallofanaatikkoja. Matsien välissä laulatin pari tuntia plokkaamisen ohessa. En oikeasti haluaisi tehdä sitä enää ollenkaan. Ne reilut kaksi vuotta riitti!


Mutta menen tänään taas ja teen illan samalla kaavalla kuin eilen. Toivottavasti eräät tyypit "jorpakon takaa" eivät tule tänään tai joudun hälyyttämään vartijat TAAS paikalle. Pikkuisen he agressiivisuudessaan pelottivat, myönnän.


Yön hyvä työ tuli tehtyä. Se vanhempi nainen, josta olen ennenkin kertonut, laittaa aina minulle viestin kun on päässyt kotiin. Nyt viestiä ei kuulunut, joten yritin soittaa hänelle. Ei vastannut. Vaadin vastaan tullutta Tuppoa mukaani kiertämään korttelin ja kappas: siellä se 140-kiloinen nainen oli rähmällään kotitalonsa portailla. Soitin hätäkeskukseen samalla kun Tuppo rauhoitteli naista. Ambulanssimiesten avustuksella saimme naisen kotiin. Huohh!


YSTÄVÄT OVAT TÄRKEITÄ!!!
Tänään on Helsingin Kalliossa Vaasankadulla katukirppis. Ajattelin suunnata sinne moikkaamaan Tupon tyttäriä, jotka ovat siellä myymässä tarpeettomia vaatteitaan sun muuta. Ehdin sitten vielä nukkumaan ennen iltaa ja TheBaaria. Olisipa tänään rauhallisempaa!

Aurinkoista heinäkuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!