keskiviikko 24. syyskuuta 2014

3-vee synttärit

Pääsin vihdoin ja viimein tapaamaan Pojanpoikaa. Synttäreille.


Poika haki minut sunnuntaina iltapäivällä kyytiinsä ja ajoimme Itäiseen Helsinkiin. Aurinko paistoi ja minua taisi vähän jännittää. Olin kuitenkin jo kysynyt aiemmin luvan mennä. Haimme kortin matkalla.


Olin paketoinut tekemäni pääkallosukat pakettiin, jotta oli jotain avattavaa. Hyvin ne sukat sopi. Olivat ehkä vähän liian isot, mutta parempi niin, kuin että olisivat olleet liian pienet.


Vein samalla Kesäkassillisen keksejä. Eikös kaikki pienet pojat tykkää kekseistä?


Vielä edellisenä iltana ennen menoa toi eräs tuttavani minulle yhdeksän piirrettyä DVD-leffaa, jotka lunastin häneltä edulliseen (10€) hintaan. Vein ne samalla.


Pääsimme suoraan kahvipöytään ja sain istua Sankarin viereen. Poika ei ujostellut juuri lainkaan vaan alkoi heti nauraen kutittelemaan minua. 

Minun Poika oli ostanut pojalleen autoradan. Siinähän se aika kului kun he kasasivat radan ja testailivat eri autoja siihen sen jälkeen.


Mukavaa oli, mutta parasta se, että vihdoinkin pääsin tapaamaan pojanpoikaa ja hänen äitiään. Ehkä seuraavaan tapaamiseen ei mene yhtä kauaa. En usko.


Poika heitti minut metroasemalle, jotta pääsi itse ajamaan suoraan Vantaalle. Tulipahan tuollakin käytyä ensimmäistä kertaa.


Hymyilytti! Nyt on reitti ja kohde selvillä. Ei ole mitään estettä mennä pian uudestaan jonain viikonloppuna.

*   *   *

Syksyn kolmas neulomus valmistui eilen. 


Olin tehnyt toisen säärystimen jo aikaa sitten. Nyt tein sille parin, mutta pörrölanka taisi olla eri lankaa. Toisessa hapsut ovat pidempiä ja tuuheammin. Jos ne saa saksittua lyhemmiksi, niin kelpaavat itselleni. Seuraavaksi on vuorossa monet villasukat...

Sain kilon suolasieniä ja pari kiloa kotimaisia omenoita. Pitäisi alkaa puuhastelemaan niistä jotain. Sienisalaattia ja -piirakkaa sekä omenapiirakkaa. Ainakin.

Nyt alkaa olla jo kylmä.

8 kommenttia:

 1. Mukavaan juhlaan pääsit mukaan:) Hienot nuo pääkallosukat! Eipä noita "jokamummi" osaa kutoa! MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MK! :) Nautin todellakin, että sain vihdoin mennä ja tavata!

   Poista
 2. Ihan mahtavan hieno homma, että yhteys löytynyt ja varsinkin että Poikasi pitää pikkuiseen yhteyttä! Tuosta on hyvä jatkaa, ja kun luottamus kasvaa, varmaan pienokainen saattaa tulla jopa yökyläilemäänkin joskus! Sukat taisi olla mieleiset!

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Yökylästä en niin tiedä, mutta joskus tulen kelpaamaan pojan omaan kotiin hoitamaan niin, että äiti pääsee tuulettumaan. Uskon niin. Sukat taisi olla enemmän pojan äidin mieleen kuin pojan. Pitää tehdä seuraaviin autoja, niin kelpaavat paremmin. Heh.

   Poista
 3. Lämmin sienipiirakka, sienikastike tuolle savukirjolohelle, sienikeittoa? Omenista tarte tatin, tai savukirjolohesta salaatti ja omenaa salaattiin, omennan kirpeys taittaa lohen rasvaisuutta ja savuisuutta? Uuniomppuja ja vaniljakastiketta?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Omenat on käytetty, suolasieniä on vielä. Ja lohta. Ja kemaviiliä. :)

   Poista
 4. Toi siis piti laittaa sieni ja omenatekstiin vastauksena... Hohhoijaa.

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa toi kommentti tännekin vaikka vasta nyt hokasin... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!