lauantai 6. syyskuuta 2014

Elo- ja syyskuun vaihteesta

Hyvää alkanutta syyskuuta!"Kaikki suuri kypsyy hiljaa."

Entä sitten jos en malta odottaa? Kärsivällisyys ei ole lähelläkään parasta hyvettäni - jos niitä edes onkaan...

Olin viime lauantaina (30.08.) viettämässä ns. Siivouspäivää. Luulin, että Puu-Vallilassa olisi ollut paljon toimintaa. Ei ollut.


Oli muutama myyjä siellä täällä harvakseltaan. Olin ystäväni M:n kanssa ja vaikka kuinka kiersimme, niin löysimme vain muutaman myyjän emmekä mitään ostettavaa.


Kiersimme sitten ihan muuten vain ympäriinsä ja juttelimme "naistenjuttuja". 


Kivaa sekin!


Muistatteko nämä lukuisia kertoja kuvaamani portaat? Olivat saaneet uuden maalin pintaan.


Ns. pääkadulla oli livebändi soittamassa jazzia ja paikalla satunaisia kuuntelijoita. Ihan kivasti soittivat. Oli siellä katukeittiöitäkin, mutta ruoka ei ollut "miun maun mukkaan".


Jatkoimme matkaa Dallapeen puistoon, josta Ystäväni M. löysi viitosella mahtavat kengät.


Itse ostin tuubihuivin (0,50€), kaulakorun hautajaisiin (0,50€), trikoisen hapsuliivin (1,00€) sekä kauniit korvikset eurolla.


Käytiin tapaamassa ex-vuokralaista, treffattiin Tuppo ja mentiin syömään pizzeriaan. (MISTÄ tämä maha kasvaa?)


Kebabia lohkoperunoilla.


Ja aurajuustokanaa. Nam.

*   *   *

Tuppo sai tyttäriltään syntymäpäivälahjan.*  *   *

Pikkuveli kävi työpaikalla yllättäen viime lauantaina ja seuraavana päivänä meillä kahvilla. *SYDÄN*

*   *   *

Minä sain Tupolta tarkoin valitussa pullossa limua. <3 


*   *   *

Jonain päivänä mentiin muuten vain halpaan ruokapaikkaan Tupon kanssa.


Kanakebabia ja aurajuustoperunoita.


NYT alkaa itseäkin ällöttämään nämä ruoat ja niiden kuvat. Syön pelkkiä keittoja pari viikkoa?!!

*   *   *

Haaveilen edelleen Lappiin menosta.


Nyt saisi aika halvalla kahden hengen makuuhytin VR:llä: á 78 euroa per kaksi henkeä per sivu. Tai (huonoilla päivävaihtoehdoilla) Norweigian'illa lentäen á 25 euroa per sivu. Voisi mennä lentäen ja tulla takaisin junalla. Pari päivää riittäisi siihen, että näyttäisin Tupolle mistä olen kotoisin. Ja isä tykkäisi!


Harkintaan ja toimeksi. Vihdoinkin!


Ensi viikon perjantaina olisi yhdet hautajaiset, joihin en välttämättä mene. Tärkeämmät ja PAKOLLISET ovat lauantaina. Herkistyttää jo nyt, molemmat.

Nyt kynsihuoltoon ja illaksi The Baariin plokkamaan.

Lauantaita teillekin!

6 kommenttia:

 1. Menkää Lappiin, lentämällä "huonoilla" vaihtoehdoilla suosittelen, säästyy enemmän aikaa perilläoloon? Mä huomasin eilen, että baarityötä en jaksaisi enää pätkääkään, läksin ystävien kanssa ulos. Kymmeneltä oltiin paikallisessa, puoliltaöin olin kotona, kotimatkan tein kävellen, noin puolisen tuntia...

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää alkaa etsimään vaihtoehtoja. Ajattelin ensi kuun alkua, jolloin ruska on kauneimmillaan...
   Ymmärrän kantasi baarityöhön - varsinkin eilisen jälkeen! Oli paljon nuorisoa ja missä kunnossa!?! Yäh. Itsellä väsytti koko illan ja palattuani olin ihan poikki. Perjantai-ilta oli vastakohta - hiljaista koko illan.

   Poista
 2. Menkää nyt ihmeessä käymään pohjoisessa! Ja tosiaan lentämällä kun kerran noin halvalla pääsee. Ruska-aikakin alkaa olla parhaimmillaan. Jään odottelemaan kuvia......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kommentoin HannaHoolle ennen kun luin kommenttisi. Ruska mikä ruska, heh. Niitä halpoja lentoja on vain muutamille päiville eikä ne päivät oikein käy meille. No, etsimme jonkun keinon mennä! Ja VARMASTI otan sitten paljon paljon kuvia!

   Poista
 3. Voi, menkää ihmeessä käväisemään pohjoisessa. Teiltä pääsee lentäen nopeasti ja huippuhalvalla! Täältä Savosta on matka pohjoiseen paljon pidempi ja kalliimpi yleisillä; ensin etelään ja sitten pohjoiseen. Siellä ruska tekee tuloaan <3
  Ihanan näköistä on sinun kotiseuduillasi - ihmettelen vieläkin miten raskitte olla asumatta siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsite 'halpa' sisältää sen, että meitä on kaksi ja meillä on rajotteita niin viikonpäivien kuin päivien kanssa muutenkin. Viikonloput ei käy ja nehän on tunnetusti kalliimpia kyllä. Katsellaan ja suunnitellaan...
   Kotiseudulla? En ole koskaan asunut Puu-Vallilassa enkä asu. (En oikeasti haluaisikaan - jos siellä sattuu hankalat naapurit, niin he ovat turhan liki!) Kiva siellä on kyllä käydä kävelyllä ja kurkkia (salaa) toisten ikkunoihin sekä pihoihin... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!