torstai 16. lokakuuta 2014

Hetki ennen torstaitoimintaa...

Harmaata, sateista ja kylmää. Syksy.


Käytiin tiistaina taas Tupon kanssa jalkapallo-ottelussa. Tällä kertaa Suomi kohtasi Romanian. Yleisöä oli reilut 19 000, mutta emme saaneet kannustettua joukkuettamme voittoon. Olin pukeutunut lämpimästi, mutta kesken matsin alkanut tuuli oli kylmä. Onneksi oli istuinalusta sekä viltti, jonka levitin Tupon ja omille jaloilleni. 


Suomi - Romania 0-2

Sain taas yhdet sukat valmiiksi. Nämä matkaavat ensi viikon viikonlopun jälkeen Liskonaisen mukana heille. Käyttää näitä sitten itse Liskis tai miehensä McGyver. Toiset tarvii vielä tehdä ennen ko. viikonloppua, jolloin Liskis tulee meille yökylään. Saavat molemmat omat sukkansa.


Sitten pitää tehdä vielä äidille sukat ennen Lappiin lähtöä. Olen luvannut tehdä TheBossille pipon, mutta hänpä ei tiedä, että tilasin ja sain jo huutonetistä pipoon kangasmerkin: "Real Madrid". Tulee fani tykkäämään! Sitten olen luvannut tehdä pääkallohuivin sekä -pipon. Ja kahdet pääkallosukat muualle. Tuppo tarvitsisi uudet sukat ja yhdelle frendillekin olen luvannut tehdä uudet. Ja ai niin, yhdelle some-tutulle myös. Hänen ansiostaan sain sen matkalahjakortin. Lupasin tehdä ne sukat vaivanpalkaksi. Onhan tuossa tehtävää - ja minulla riittää aikaa.


Eilinen meni kutoessa. Samalla tuli katsottua monta ohjelmaa tallennuksesta. Katsottiin ensimmäinen jakso "Aku ja seitsemän ihmettä"-sarjasta ja vaikka olen jo kyllästynyt muuten vastaaviin formaatteihin, niin tästä pidin kyllä. 

Lähden kohta, vihdoin & viimein, kynsihuoltoon. Olen tehnyt lähtöä liki kaksi viikkoa ja NYT ON MENTÄVÄ!!! Huollon jälkeen tapaan Tupon ja kasan ystäviä torstaisella salaattipuffalla. Sen jälkeen tavataan Tupon tyttäristä ainakin vanhin, jonka kanssa mennään Linnanmäelle katsomaan Valoshow Lumen. Toivottavasti illalla ei sada!

Muistakaa osallistua arvontaan! :) 

Energistä torstaita!

8 kommenttia:

 1. Sinullahan on sukkatehdas käynnissä. Sinunhan olisi pitänyt osallistua sukkasatoon http://sukkasato.blogspot.fi/. No ehkä ensivuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Megi! :)
   Sukkatehdas on osittain "pakon" sanelema, mutta teen niitä tietysti melko mielellään. Ystävät kaipaavat varpaiden lämmittäjiä. ;) Käyn toki tsekkaamassa linkkisi.

   Poista
  2. Kävin katsomassa, mutta en ymmärtänyt kuinka sinne mahtaisi saada kutsun? Aikakin päättyy pian eli ehkä sitten vasta ensi vuonna...

   Poista
  3. Hei! Niin sukkasato on vuosittain syksyisin toistuva tempaus nykyään syys-lokakuussa. Tempaukseen pitää ilmoittautua etukäteen emolle joka jakaa ilmoittautujille kutsut alablogeihin. Tuo laittamani osoite on pääblogi jossa tapahtuu tiedottaminen mm. ilmoittautumisesta jne. Itse olen osallistunut nyt jo useana vuotena. Minusta tämä on kiva yhteisneulonta tempaus ja kiva on myös nähdä millaisia sukkia muut tekevät.

   Poista
 2. Vau, mahtavat sukat! Ollapa samanlaiset. On hienoa, että jaksat ilahduttaa ystäviäsi, ja muitakin ihmisiä, käsitöilläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enna! :)
   Ei muuta kuin treenaamaan sukkien tekemistä? Jos mä osaan, niin osaa muutkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!