perjantai 3. lokakuuta 2014

KIITOS Helkku!!!

Kai KIITTÄÄ saan..?!!


Ei aina voi purnata ja olla huonotuulinen. Kipeänäkään. Minä ainakin haluan kiittää kun siihen on aihetta ja nyt ON. Sain eilen sen odottamani pakettikortin ja kipitin postiin. Aika jännää, että lähtiessä paleli ja perille päästyäni olin hiestä märkä.


Hain ja sain sen paketin. Muistan lapsuudesta sen kun äiti lähetti minut usein postiin hakemaan (mummovainaalta tullutta) pakettia. Joka kerta tivasin äidiltä, että "oletko varma, ettei se haku maksa mitään?". Koskaan ei maksanut. Ja nyt et saisi pakettia ilman henkilöllisyyden todistamista. Onhan se tietysti turvallisuuden kannalta ok, mutta 'ei meillä ennen'....


Paketista löytyi kaksi levyä suklaata. Pitäisi alkaa postittelemaan paketteja useammin kuin nykyään tulee tehtyä. Jo pelkkä avaaminen tuotti iloa sisällöstä puhumattakaan! Siellä oli myös graniittiomenan tuoksuisia kynttilöitä ja kaksi rasiaa yrttipastilleja. Auttaa kuulemma "dähän flundssaan". Ne bastillit, niisk.


"Hymy on laulua
sydämen kielen,
se piristää, kaunistaa
iloisen mielen.
Sillä voi kuivata kyyneleitä,
sillä voi kukittaa elämän teitä."

Kortin toisen puolen teksti jää "meidän kahden" (toki Tuppo tietää) salaisuudeksi, mutta vinkkinä se, että pakettikortissa lukee lähettäjän nimen lisäksi osoite... *hih* :) (palaan asiaan!)

Mutta se kaikkein TÄRKEIN:


Näillä minä pärjään ensi vuoden puolelle saakka! KIITOS-KIITOS-KIITOS, Helkku!!! Jos "voittajan on helppo hymyillä", niin kyllä Stansta hymyilee noiden avulla kuukausia. Lupaan!


KIITOS!!!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!