tiistai 14. lokakuuta 2014

Paketti Helkulle!

On ilo muistaa ystävää! Blogi-Ystävääkin!


Muistanette sen kun kyselin Coregan perään? Helkku auttoi ja toimitti minulle paketilla kuusi kyseistä tuotetta. Samassa paketissa sain suklaata, pastilleja (ovat olleet avuksi yskän ja kurkkukivun kanssa!) ja tuoksutuikkuja. Halusin kiittää avusta jotenkin...

Nyt paketti on varmaan jo perillä, joten voin kertoa mitä siinä meni Helkulle.


Virkkasin tällaisen huivihupun. Ilman mitään ohjetta, omasta päästä.


Huppua voi pitää päässä ja loppuosan kieputella kaulan ympäri.


Tai hupun voi laittaa niskaan roikkumaan. Ihan miten tykkää.


Tarkoitus oli laittaa vyötteet pakettiin mukaan, mutta unohdin. Kuvassa on ne vyötteet molemmista käyttämistäni langoista. Neulelangan saisi pestä 40 asteessa, mutta toisena oleva mohair tulee pestä käsin. Laurissa on 75 % villaa ja 25 % polyamidia. Rose'ssa puolestaan 65 % akryylia ja 35 % mohairia. Sujautin samaan pakettiin Tallinnasta ostamani käsintehdyn kynttilän.

Ole hyvä, Helkku!

8 kommenttia:

 1. Aivan upea keksintö tuollainen huppu, jossa on kaulahuivi samassa!
  Ja juuri tähän syksyyn, kun ei tarvitse olla vielä niin hirveän lämmittävä. Sinulla on hieno taito, kun osaat tehdä kutomalla ja virkkaamalla vaikka mitä - lähes katoavaa taitoa, harva sellaista enää tekee, kai?
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei "Mä vaan"! :)
   Kiitos! Olen jo viime talvena kehitellyt kyseistä huiviajatusta ja nyt sitten tein ensimmäisen version. Teen varmaan lisääkin kunhan saan tilatut sukat (X6), pipot ja huivin tehtyä...Eiköhän meitä 'tekijöitä' vielä ole mitä käsityö-blogeista näkee. Onneksi!

   Poista
 2. Nyt vasta kerkesin postiin ja sain paketin hyppysiini.
  Kaunis kiitos!
  -helkku

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköinen huppuhuivi varsinkin hupun ollessa alhaalla. Tuleekohan tuosta ensitalven villitys. Muistan kun bloggasit niistä "häröiksi" kutsumistasi mummonneliöistä ym. tekemistäsi vaatteista ja kas eipä kulunut aikaakaan kun alkoi ilmestyä mummonneliöitä joka vaatekappaleessa.
  Kiva kun sait Helkulta Gorecaa itse en löytänyt meidän kaupasta ja unohdin laittaa sinulle siitä viestiä. Sorry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi!
   Joku jo kommentoi ko. huppuhuivia Facebookissa ja kertoi ostaneen "vastaavan" kaupasta. Siis saman tyylisen. Hmmm. Itse tosiaan kehittelin ajatusta jo viime talvena, mutta tekeminen meni tähän syksyyn. Ehtisinköhän tehdä itsellekin vastaavan mukaan otettavaksi ennen Lappiin lähtöä..?
   Ja hei, kiitos ajatuksesta sen Coregan suhteen!!! Onneksi homma hoitui!

   Poista

Kiitos kommentistasi!