tiistai 13. tammikuuta 2015

Lunta, siis LUNTA!

Viime yönä on taas pyryttänyt paljon lunta!


Onneksi tajusin laittaa illalla parvekelasit melkein kiinni, mutta silti sieltä raosta on tupruttanut parvekkeelle sisälle. Ei onneksi paljoa. Pitää varmaan silti poistaa ne vähätkin ennen kun sää lämpenee...

Kävin äsken tupakalla ja seurasin samalla kun joku mies aikoi lähteä autoilemaan. En ole yhtään kateellinen: ensin hän puhdisti lumia auton päältä ja sitten hänen oli vielä poistettava aurauskinoksia edestä sekä sivulta päästäkseen liikkeelle. En jäänyt seuraamaan kuinka hän suoriutui. Itse olisin liian laiska moiseen puuhaan ellei olisi aivan pakko. Vaihtaisin helposti julkisiin kulkuvälineisiin.


Hermostuin illalla siihen, että lankavarastoni oli siellä sun täällä. Oli laukullinen, oli pussia ja nyssäkkää. Hain kaikki parvekkeelta sisälle ja levitin ne sohvalle. Pussitin saman tyyliset langat yhteen ja sain kaikki mahtumaan siihen laukkuun ja yhteen muovikassiin. Löytyipä joukosta muutama täysin unohtunutkin kerä.

Heräsin seitsemältä, ihanaa! Ymmärrän kyllä, ettei se kaikista ole ihanaa - ei varsinkaan jos se on ns. pakkopullaa, pahoittelen. Mutta olen itsestäni niin ylpeä kun olen saanut vuorokausirytmin kohdalleen. Huomaatteko, että tämäkin 'tapa' alkaa palaamaan, että kirjoittelen tässä aamukahvia juodessa niinkuin ennen vanhaan? Kivaa!

Juon kahvit loppuun ja alan kutomaan. Voitteko uskoa, että MINULLA ei ole sopivaa oranssia lankaa? Joudun vaihtamaan kaksien sukkien tekojärjestystä sillä aion antaa periksi ja käydä ostamassa oikeaa. Siis aluksi ajattelin soveltaa, mutta olen huomannut, ettei se tunnu onnistuvan.

Ai niin, aion tehdä tänään ensimmäistä kertaa bataatti-porkkana-sosekeittoa. Ja aion onnistua hyvin! :) 

Lumista tiistaiaamua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!