lauantai 7. helmikuuta 2015

Jameissa

Käytiin siis eilen Riihimäellä, jamittelemassa.


Aika ex tempore lähdettiin. Tuppo yritti vähän pistää vastaan, mutta minä HALUSIN mennä. Vielä kun sain järkättyä ilmaisen paluukyydin, niin sain houkuteltua miehen liikkeelle.


Käveltiin Pasilan asemalle. Oli liukasta.


Ostettiin liput automaatista.


Juna lähti raiteelta kolme. Sinne siis.


Oltiin laiturilla kaksi-kolme minuuttia ennen kun juna tuli.


Ja junahan tuli. Kiipesimme sisään ja löysimme mukavat paikat. Sitten tuli yllätys: samaan vaunuun sattui (vankilasta tuttu) ystäväni. Hän istui jonkin matkaa kaverinsa kanssa ja kaverin lähdettyä hän tuli hetkeksi meidän seuraamme. Olipas kiva tavata yllättäen! 


Ei junailukaan ilmaista ole. Kaksi aikuista yhteen suuntaan kaksikymmentäneljä euroa.


Matka H-junalla kesti seitsemää minuuttia vaille tunnin.

Jamit olivat alkaneet jo kahdeksalta ja me olimme paikalla kymmenen aikaan. Tavallaan hieman taktisestikin sillä kyseinen ravintola on kallis. Ehdimme kuitenkin näkemään irlantilaista musiikkia esittävän porukan sekä muutamia muita mukaan lukien paluukyydittäjän luotsaaman poppoon. Tietysti näimme myös jamien järjestäjän (Tupon lapsuuden ystävä, jonka 4-kymppisillä vasta oltiin) sekä hänen vaimonsa.


Paikka oli täynnä, mutta onnistuimme saamaan paikat ihan lavan edestä. Muuten oli ihan kivaa, mutta ei se homma ihan jami-mielessä toiminut. Lähinnä siellä esiintyi ennalta sovittuja porukoita livenä. Toimihan se noinkin ja livemusa on aina hauskaa. Bileet loppui kahdeltatoista ja pian sen jälkeen lähdettiin. Saatiin siis kyyti kotiin asti. Heitin vähän bensarahaa. Oli vähän erilainen perjantai-ilta.

Nyt on aika siirtyä sohvalle lankailemaan sitä arvontajuttua ja samalla katsomaan kaksi jaksoa Voice of Finland'ia. Tuppo kyllä TAAS nukkuu, mutta tuskin herää telkkarin ääniin. Herätköön jos herää, heh. :) 

Huomenna arvotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!