sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Lounaalla ja Mammalla

Kävimme perjantaina keskustassa lounaalla.


Käveltiin keskustaan. Olin jo etukäteen manaillut Hakaniemen läpi kävelemistä kun siellä tuulee aina. Nyt siellä tuuli todella kovaa. Tavattiin Tupon äiti Forumissa ja pian sinne saapui myös Tupon nuorin ja vanhin tytär. Tytöt olivat suunnitelleet, että menisimme tiettyyn ravintolaan, mutta vaihdoimme paikkaa. Menimme Aleksanterinkadulle ravintolaan, jossa olemme olleet kerran ennenkin. Factory.


Vanhin tytär kasasi itselleen salaatin (josta tykkäsi) ja me muut otimme lounaspuffetin. Muuten ruoka oli hyvää, mutta kana oli tosi kuivaa.


Sytytimme pöydässä olevan kynttilän ja leikimme, että vietämme syntymäpäivääni (se on huomenna). Annoin Tupon äidille tekemäni kaulaliinan. Mukana oli kortti, jossa luki "lämmittävä osanottomme" siskonsa poismenon johdosta. Tyttäret lähtivät mummun mukaan "maalle" ja me Tupon kanssa shoppailemaan. 


Hain seuraavia tölkkilapasia varten tilatut "ylihyvät" langat. Toiveena kun on, että Suomen lipun värit. Samalla haimme huuhtelu- ja hoitoainetta, heh.


Otin muutaman kuvan todetakseni, että Stadissa ei näytä helmikuulta. Ei ole lunta, ei.


Kävelimme takaisin Kallioon. Sitten minulle tulikin kiire kun piti hakea äidin lähettämä syntymäpäiväpaketti postista. 


Paketin sisällöstä kerron erikseen. :) 


Tuppo joutui käymään yksin A-liikkeessä ja kantamaan kaikki kotiin. A-liikkeessä siksi, että olimme lupautuneet Mamman luo kylään. 


Tuppo osti Mammalle kaulakorun. Osti samalla kyllä minullekin korun sekä kolmet rintsikat lahjaksi. Kiitos Tuppo! <3 


Minä ostin Mammalle suklaata. Siis pointti oli se, että kun TheBaari on remontissa eikä Mamma kykene oikein liikkumaan, niin me "veimme baarin" Mamman luo. Istuimme yli kuusi tuntia naisen luona, joimme viiniä ja juttelimme. Samalla virkkasin hänelle bling-bling-ponnarin. 


Ilta sujui oikein mukavasti ilman karaokea, heh. Ei riitoja eikä ketään haukuttu niin kuin TheBaarissa tapahtuu usein.


Sain Mammalta sormuksen sekä rannekorun.


Minna-Iisakkien saaja, yläasteaikainen luokkakaverini, laittoi kuvan perille menneistä sukista. Taisi olla sopivat. 

Nyt vien Tupon hetkeksi pois telkkarin ja kisojen parista. Suksia-sprinttiä-ankkureita jne. jne. PLAAH! Mies selostaa enemmän kuin telkkarin selostaja. Vähäpuheiseksi mieheksi TOSI PALJON! Korvasta melkein sisään ja varmasti ULOS!!! (Rakastan kuitenkin!)

Sitten takaisin kotiin, ruoanlaittoa, pyykkäystä ja saunaa, että Stansta on huomenna valmis olemaan vuoden vanhempi... 

Sujuvaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!