perjantai 13. helmikuuta 2015

Lumisia puistoja ja aurinkoa

Päivänä-parina sai jo esimakua tulevasta keväästä vaikka talvihan vielä on.


Viime tiistaina paistoi aurinko niin ihanasti, että raahasin OranssiPallon sekä Tupon kanssani ulos. Aurinko jopa lämmitti niin, etten voinut pitää nahkarukkasia koko aikaa käsissä. Olipahan mukavampi napsia (kännykällä) kuvia kun sormet ei palelleet.


Kiipesimme jäisiä ja liukkaita portaita ylös lempipuistoon pitäen kiinni kaiteesta. Harvoin siellä tulee käytyä talvisin.


 Jännää kuinka erilaiselta siellä näyttääkään kesään verrattuna!


Oli kummallista, ettei pienen lammen kohdalla ollut monttua ollenkaan. Ihan tasaista vaan. 


Se kyllä harmittaa, että vielä nykyäänkin on tyyppejä, jotka eivät nouki koiriensa jätöksiä pois! Oli pakko katsoa tarkkaan jalkoihinsa välttääkseen hangella nököttävät 'miinat'.


Jatkoimme matkaa seuraavaan puistoon, jolloin kiersimme Linnanmäen eteläpuolelta. Kulkuamme säesti aivan kamala variksen rääkyminen. Ihan kuin joku olisi uhannut sen pesää, mutta bongasin raakkujan mastosta.


Jos tuon kuvan klikkaa suuremmaksi, niin varis näkyy ylhäällä maston vieressä mustana pilkkuna. Vähän väliä otus lensi pienen kierroksen rääkyen kurkku suorana ja palasi piuhan päälle huutamaan.

Seuraavan alasmenon kohdalla tuli vastaan mukavan näköinen mies, joka kehoitti hymyillen meitä menemään kaiteen ulkopuoleista reunaa alas. Kiitin vinkistä vaikka juuri niin olimme ajatelleetkin tehdä. :) 


"Tämäkin puisto on kaikkia varten.
PIENET ASIAT OVAT ISOJA ASIOITA"

Jatkoimme seuraavaan puistoon. Ylläoleva kyltti on Asiaa!


Erilaiselta tuollakin näytti kuin kesällä, jolloin olemme olleet paikalla kuuntelemassa musiikkia.


Tolpasta löytyi maalatun liskon lisäksi neulottu koriste. Googlettamalla selvisi, että kyseessä on neulegraffiti. Kuvahaulla niitä löytyi paljon. Idea on ihan kiva ja onhan nuo mukavan näköisiä, mutta itse olen sen verran pihi, etten "tuhlaisi" omia lankoja moisiin.


Puiden alla ei lunta juurikaan ollut. Postuimme puistosta ja kaupan kautta kotiin. 

Innostuin raittiin ilman piristämänä imuroimaan, vaihtamaan lakanat ja pesemään ne. Sitten syötiin ja saunottiin. Loppuilta meni telkkarin ja LankaJuttujen parissa.


Mukana kulkeneen ja paljon kuvaamani OranssiPallon kuvat tulevat myöhemmin tänne (sydän oli tehty valmiiksi hankeen). Parhaat niistä.

Mukava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!