maanantai 2. helmikuuta 2015

Oh-hoh-hoo...

Olihan bileet!?!


Eräs ystävättäreni kehoitti kertomaan aidosti miltä tuntuu. NYT TUNTUU!

Olin eilen bingossa. Voitin neljä kertaa eli yhteensä yksitoista euroa. Nyyttärit sujuivat tarjoiluiltaan hyvin, mutta ainahan mukaan mahtuu joku, jolla on MUKA jotain purnattavaa. Joku, joka ei itse osallistunut kuin syömiseen ja silti oli MUKA varaa kommentoida negatiivisesti. Inhottavaa! Itse osallistuin kehuja saaneen salaatin lisäksi karaoken vetämiseen. Ilmaiseksi.Joku tyyppi 'hemmetti' meni ja kaatui TheBaarin eteen. Tuli tosi pahan näköinen palkeenkieli silmäkulmaan. Tarjottiin apua - ei kelvannut. Pahus!Tästä päivästä lähtien ENTINEN työkaveri (soitti just) teki täytekakun ja me muut muuta. Oli pastasalaattia, nakkikääröjä, lihapiirakkaa ja kaikenlaista muuta. Hyvää! Salaattiani (oranssi vaisun näköinen kippo) kehuttiin  ja se loppuikin aika pian. Olisi pitänyt tehdä enemmän, näemmä.

Arvontaan näyttää tulevan sen verran uusia osallistujia, että minun tarvinnee alkaa virkkaamaan jotain (mitä?) lisää mukaan alkuperäisen palkinnon seuraksi. Sen verran olette nähneet vaivaa... Vielä on tämä viikko aikaa osallistua! 

Ja tänään (lue: huomenna) pitää postittaa ne isän lapaset, Minna-iisakit ja tölkkiklipsuja frendille. Hän kun tykkää näpertää niistä kaikkea kivaa. Tässä saamani esimerkki:
Minun on puettava ja lähdettävä TheBaariin pakkaamaan tavaroita putkirempan alta. Itsepähän lupasin. Ja lupasin huomenna mennä "vanhan" frendin luo avuksi raivaamaan vaatekomeroa. Oikein lupasi noutaa minut kotoa avuksi. Saas nähdä minkä kokoisen kassin kanssa palaan, heh.


Kivaa alkanutta helmikuun eka viikkoa!2 kommenttia:

 1. On aina yhtä upeaa lukea, miten olet aina niin avulias ja auttavainen muita kohtaan! Hieno piirre ihmisessä, arvostan.
  Noita valittajia löytyy aina, mutta kyllä saavat veren kuohahtamaan.
  Tuli oikein hyvä mieli tästä postauksestasi. :)
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Mä vaan!!! :)
   Oli kyllä (kun nyt suoraan sanon) niin ärsyttävää eilen, että joku viitsi valittaa kuka saa syödä ja kuka ei. Henkilö itse ei osallistunut muuten kuin syömällä itse. Hemmetti!!! Minusta pääasia oli se, että kaikki kelpasi eikä yli jäänyt. Mrrrr.
   Ps. Näemmä lykkään lähtöä - NYT menen.. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!