perjantai 6. maaliskuuta 2015

Hyvä Päivä

Perjantai...


Käytiin tiistaina siellä Mammalla. Olihan siinä uunin pesemisessä hommaa, mutta se tuli hoidettua. Sain ritilätkin loistamaan. Mukaamme lähti Ystävämme J., josta Mamma tykkää paljon. Oli kiva ilta!


Eilen oli sellainen "Hyvä Päivä". Käytiin iltapäivällä Lidl'issä ostamassa viikoksi ruokaa. Vihanneksia, salaattitarpeita, pakasteita ja vaikka mitä muuta. Jääkaappi ja pakastin näyttävät hetken hyvältä.


Menomatkalla postitin kuvissa esiintyvän tiskirätin kortin kera äidille. Toivotin hyvää, sunnuntaina olevaa, kansainvälistä naistenpäivää. Veikkaan, että äiti yllättyy ja tykkää.


Illalla pesin koneellisen pyykkiä. Käytiin saunassa. *) Saatiin vinkki, jonka myötä kahden istuttavan sähkösaunan löylyt olivat paremmat kuin koskaan. Eli siis laskimme lämpötilan vielä alemmaksi, jolloin kiukaalle heitetty vesi höyrysti mukavasti. Ihanaa!

*) Saunominen ja pyykit liittyvät toisiinsa kun kuivatan usein pyykit saunassa jälkilämmössä...


Ennen saunaa tein "mitä-kaapeista-löytyy"-ruoan. Peruna-sipuli-sekoitusta, porkkanaa, kukka- ja parsakaalia sekä kinkkusuikaleita. Keitin vettä, sekoitin siihen lihaliemikuution ja laitoin kahta erilaista tuorejuustoa. Kaadoin nesteen mukaan vuokaan ja laitoin melkein tunniksi uuniin. Lopuksi Emmental-raastetta messiin. Nam nam, hyvää tuli.

Hyvän Päivän kruunasi puhtaat lakanat ja oman rakkaan seura. Ne uudet tyynyt olivat kyllä pettymys! Halvalla ei saa hyvää, niinhän se menee. Pöh.

Ostettiin kaupasta oliiviöljyä.


Heh heh... :) 

Tänään menen bingoon. Eräs TheBaarin vakiopelaaja aloittaa itse bingon vetämisen toisessa lähibaarissa. Sinne tulee muitakin tuttuja, joita on kiva nähdä. Voitto kruunaisi tapahtuman...

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!