keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kiivikado ja päärynä(-kado)

Hetki ennen ulosmenoa...


Ulkona paistaa aurinko ja saattaapa siellä olla aika lämminkin ennen loppuviikon kylmää. Pitänee siis ulostautua pian.


Koska sanon useammin avokadoa kiiviksi kuin avokadoksi, niin tästä lähtien se on minulle kiivikado, heh heh. Nyt mukana myös päärynä(-kado). Toinen päärynä(-kado) meni tänne:


Lempi-salaattisekoitusta, salottisipuleita, punaista suippopaprikaa, miniluumutomaatteja, kurkkua, mustia oliiveja, fetaa, päärynä(-kado), oliiviöljyä sekä mausteita. Syömättä vielä.

Ensin ulos ja sitten takaisin syömään. Ja kutomaan.

Aurinkoista päivää!

7 kommenttia:

 1. Päärynähän onkin mainio lisä salaattiin. Tulee useimmiten laitettua omenaa, ananasta tai viinirypäleitä. Muuten, tummuuko päärynä kuutioituna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä lisä, mutta ei se viinirypäleitä voita. :)
   Ei tummuneet missään vaiheessa, ne päärynät siis.

   Poista
 2. Mmmmm. Salaateilla oon elänyt jo vaikka kuinka kauan. Usein tulee sinne lisättyä savukalaa tai katkiksia, lihansyönti kun on jäänyt vähälle. Noi salaattisekoitukset on käteviä, ei tarvitse ostaa tuhotonta lajitelmaa näivettymään ja saa aamulla tehtyä lounassalaatin nopsasti mukaan. Työtovereissa herättää annoskateutta ja ihmetystä, että kuinka ehdin. Vallan mainiosti, enemmän ne käyttää aikaa meikkaamiseen :)

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä salaattisekoituksista! Näppäriä.
   Heh, meikkaamiseen!? Itse olen vähentänyt muutenkin vähäistä meikkaamista...Harvoin vähän ripsaria ja kajaalia, ei muuta.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!