tiistai 17. maaliskuuta 2015

"Olen tiskirätti...

...tiedän sen, mutta ylpeä sellainen."


(Kiitos Sielun Veljet ja Ismo Alanko!)Postaukseni "Takuu mureaa" kirvoitti jonkun anonyymin kommentoijan käyttämään aikaansa näppäimistön parissa. Eipä siinä mitään. Sanotaan, että "se koira älähtää, johon kalikka kolahtaa". Minä älähdän, mutta en ole varma teenkö sen samasta syystä...

Suosittelen vilkaisemaan linkin... *wink* :D 

(Voitte lukea ne kommentit itse - en poista niitä vaikka siihenkin olisi bloginpitäjänä oikeus.)

Haluan vain lisätä kommenteissani mainitsemiini asioihin 'pari':

1.) Minulle opetettiin jo kotona, että kaikkea ei tarvitse kommentoida. Eikä kaikesta tarvitse tykätä. Vähän niin kuin "jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa, niin sopii olla vaiti". Jos saan "ruman" itsetehdyn joulukortin, niin en vastaa, että "voi kun ruma" vaan arvostan sen kortin eteen tehtyä vaivaa. Kehun sellaisia, joista itse pidän. Muut jätän kommentoimatta - kiitän vain. 

2.) Olen mielestäni edelleen oikeutettu jättämään joitain asioitani kirjoittamatta. Minun ei kuulu kertoa ystäväni työstä, jota hän ainoana Suomessa tekee sen työn kattaessa koko maan. Yksityisyys! Sama koskee omien tekemisteni kanssa. Valehtelemaan en ala - sen olen päättänyt jo silloin kun aloitin ensimmäisen blogini!)

Kirjoitin ensin ns. Muuri-blogeja (pahus, että ne poistettiin ajatukseni-piste-netin lopetettua!!!), joissa koin avautuvani ehkä jopa liikaa. Sain silti hyvää palautetta enemmän kuin huonoa. Sopi minulle sillä itsepähän tyylini valitsin.Ei minua varsinaisesti edelleenkään haittaa, että aina silloin tällöin blogiini eksyy kommentoijia, joilla ei ole positiivista sanottavaa. Herkkänä ihmisenä se kuitenkin harmittaa - jopa niiden kommentoijien puolesta. Kuten olen 'miljoona' kertaa maininnut, niin jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiinsä. Itse en lähtisi kenenkään blogiin kirjoittamaan negatiivista ja loukkaavaa tekstiä, mutta en voi ketään estää tekemästä sitä täällä jos he niin haluavat tehdä.


Muusta aioin kirjoittaa - se seuraavaksi! :) 

3 kommenttia:

 1. Kieli pitkällä olin jo katsomassa, mitä keskustelua TAAS on käyty. Mutta ei tuo linkki toiminut, siellä on ilmeisesti jokin huoltokatkos.
  Eikös blogin juuri pidäkin herättää keskustelua? Jos joku vetää jostain herneet nenäänsä, se on hänen mielipiteensä. Mutta jonkin loukkaavan tekstin kirjoittaminen kertoo jo karua kertomaa itse kirjoittajasta... Tsemppiä!
  Terkuin Mä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, Mä vaan! :)
   Keskustelu näkyy edellisen postauksen lopussa...
   Olen kanssasisamaa mieltä, että keskustelu saa olla, mutta loukkaava kommentointi ei ole mukavaa. Ja varsinkin anonyymina...

   Poista
  2. Hups, näppisvirheitä, sorry!

   Poista

Kiitos kommentistasi!