torstai 16. huhtikuuta 2015

Ja TAAS syötiin...

Ei tästä mitään ruokablogia ole vieläkään tulossa, mutta.


Oltiin sunnuntaina siellä Mammalla. Imuroin, pesin lattioita ja vein roskia. Juotiin viiniä ja juteltiin mukavia. Ehkä juotiin (minä) vähän liikaa viiniä ja hain kaulaliinan sieltä seuraavana päivänä. Mutta hei, ystävät ymmärtää ja kaikki hyvin. :) 


Maanantaina ei muutenkaan huvittanut tehdä ruokaa. Olimme kuulleet lukuisia kehuja lähellä sijaitsevasta ruokapaikasta ilman, että olisimme käyneet siellä.Oli aika korjata tilanne. :) Tuppo otti tarjouspizzan nro. 1-10 (9) viidellä eurolla ja minä listalta hintaan 6,50 euroa. Paikasta saa myös kiinalaista ruokaa erittäin edulliseen hintaan. Pitänee joskus maistaa.Ravintola on pieni ja sisustus askeettinen. Palvelu oli niukkasanaista, mutta......pizzat olivat ehkä alueen parhaat. Hyvät joka tapauksessa!!!

Eilen oli 'ahkeruuspäivä'. Laitoin heti herättyäni pyykit koneeseen. Ja heti kun Tuppo lähti Pasilaan hoitamaan vanhimman tyttären passia, niin vaihdoin sänkyyn lakanat. Imuroin ja pesin lattiat. Konttaamalla vessan lattian. Samalla pyyhin kaappien ovia sekä seiniä. Aioin tiskatakin, mutta Tuppo ja tytär kutsuivat kahville. Äkkiä vaatteet päälle, kolme pussia roskia pois ja seuraan.

Käytiin Hesarilla Rupla'ssa, jossa emme ole ennen olleet. Erikoiskahveja (paitsi luomua) sieltä ei saanut. Tupon kanssa joimme tavalliset ja likka joi teetä. Tuppo ja likka söivät (kalliin?) raakakakun puoliksi. Samalla saimme kutsun mennä illalla samaan paikkaan taidenäyttelyn avajaisiin, mutta sinne emme menneet.

Paluumatkalla törmäsimme yllättäen kaupassa Poikaani! Hän lähti mukaamme ja nouti Tallinnan tuliaisensa. Ihana yllätys!

Illalla "pistin" Tupon tiskaamaan. Sillä aikaa aloitin kutomaan kauan aikaa sitten lupaamiani sukkia. Sen jälkeen tein yli kolme litraa kalakeittoa. Tällä kertaa käytin vihannekset (paljon kukkakaalia) ensin uunissa oliiviöljyn sekä suolan kera. HYVÄÄ!

Kauhulla katson parveketta! Se kun on toiminut jo pitkään lähinnä varastona sekä tupakkapaikkana. Kesän lähestyessä se pitäisi raivata, tyhjentää ja putsata. Siinäpä urakka! Mutta on siellä jotain mitä laitan facebook'in kautta myyntiin niin, että niillä saisi kasattua reissurahaa. ;)

"Jos-taas-toimisi"-torstaita!?


PS. Viides päivä antibioottia helpottaa, mutta ärsyttävän vähän...köh köh. :/

2 kommenttia:

 1. Ihailtavan tasaista kirjoneuletta näyttää syntyvän. Itse koetan harjaantua tuossa taidossa myös, mutta jälki ei kyllä kestä lähempää tarkastelua. Toivon että tasaantuu kun kastelen. Vesi kielellä katselin taas edellisen tekstin salaattia. Maistus varmaan mullekin. Vaan niinhän se taitaa olla että ruoho tai siis tässä tapauksessa salaatti on vihreämpää aidan takana. Pitäisikin lähteä silppuamaan Mozzarella salaatin aineksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Megi!
   Kiitos kehuista! Teen harvoin kuvioita, mutta ne haastaa mua jotenkin. Siksi kiva kokeilla. Pitää vaan muistaa pitää mukana kulkeva lanka/langat riittävän löysällä. Pitäis opetella vihdoinkin me palmikot...
   Varsinainen salaattiaika on vasta tulossa..!
   Ps. Vastasin vissiin eka kertaa kännykällä...heh...

   Poista

Kiitos kommentistasi!