tiistai 5. toukokuuta 2015

On 'taaskin' toukokuu...

Saahan sitä luuta lihaksi luulla, tms...


Kuvittelin jo, että tämä uusi yhteys toimii. Joo toimii, mutta en saa kuvia koneelle. Aina jotain, höh. On uusi läppäri reitittimellä (mitä se tarkoittaakaan) ja yhteys pelaa, mutta en osaa siirtää tänne kuvia kännykästä. Ollaan sitten ilman.

Eilen oli toiminnan maanantai pitkien pyhien jälkeen. Posti hukkasi uuden pankin tunnariläpyskän enkä päässyt maksamaan laskuja nettipankissa. Oli pakko kipittää pankkiin laskujenmaksuautomaatille eka kertaa moneen moneen vuoteen. Laskut tuli maksettua ja sitten jonotin tiskille tilatakseni uuden läpyskän. Vuoro tuli ja tiskillä oli ylivirkaintoinen mies muotoiltujen kulmakarvojen kera. Päivitettiin henkilötiedot pankin järjestelmään, joka vietti maanantaita tökkimällä pahasti. Istuin siinä vaikka kuinka kauan, mutta positiivisenä pointtina siitä sain tilattua sen läpyskän veloituksetta. Normaalisti maksaa kuulemma viisi euroa.

Sitten kävimme Tupon kanssa syömässä päivän Sub'it. Vertailtiin siinä samalla, että kun Hesburger'issa saa kerroshampurilaisen kupongilla hintaan 3,50 euroa, niin kyllä päivän 'sub' hintaan 3,80 euroa sen voittaa. Päivän 'sub' oli kana ja otin siihen kaikki kasvikset paitsi tomaatin, suolakurkun ja jalopenot. Kevytmajoneesilla. Ostin vielä kaksi mukaan...


(osasinpa..)

Toinen oli Tupolle illaksi ja toisen vein Mammalle. Olin Mammalle velkaa ja kun menin maksamaan velan, niin vein sen sub'in "koroiksi". Hyvin se näytti maistuvan! :) Samalla imuroin ja pesin siellä lattiat.

Myöhemmin illalla tapasin Tupon ja kävimme baarissa katsomassa lätkämatsin. Hyvä Suomi! Viidellä maalilla Norjan nollaa vastaan, yes.

Tupon vanhin tytär lähti sunnuntaina "viiden päivän vaihtoon" Ranskaan.  Aivan mahtavaa, että hän lähetti jo ensimmäisenä iltana MINULLE melkein kymmenen kuvaa sieltä!

Pyykkikone linkoaa. Ja Tuppo nukkuu. Taidan alkaa kutomaan jotain lahjaksi ystävälleni O.lle, joka on parhaillaan lomalla Puerto Rico'ssa ja jolla oli sunnuntaina syntymäpäivä. Jotain pinkkiä, heh. (Nyt kun kirjoitin tuon, niin on jo "pakko" tehdä! O. kun lukee toisinaan tätä blogia...heh!)

Kesän tuovaa toukokuun alkua!


PS. Kuinka hienoa tiedostaa, että koko kesä on edessä!!!


6 kommenttia:

 1. Olikohan eilen joku yleisesti huono maanantai, kun vr:n lippujärjestelmäkin takkusi urakalla. Normaalisti muutaman minuutin vievä juttu kesti puoli tuntia. Piti vertailla aikatauluja ja jokaisen haun jälkeen raksutti ikiajat.

  Subit on kyllä hyviä. Ennen pojan syntymää kävin usein, mutta 3 v aikana olen käynyt vain pari kertaa. Ei tule enää töiden jälkeen mentyä kaupungille hengailemaan ja syömään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, Annika! Ainakin siellä Nordean tiskillä meni aikaa ja KAUAN!!!
   Subit on hyviä! Tykkään niistä kasviksista niin paljon, että olisin voinut helposti jättää kanan pois. Onneksi Sub ei ole ihan nurkan takana vaikka ei kaukana olekaan. Tänään syötiin "vaan" perunoita, nakkeja ja vihepippurikastiketta. Nälkä lähti. ;)
   (...ja Tuppo nukkuu taas!)

   Poista
 2. Mun alkuviikko meni ihmetellessä, kun duuniluuri ei verkossa. Asiaa kun selvittelin niin kas kummaa, koska olen tässä määräaikaisena, ja se vakituinen joka siirtyi muihin hommiin, irtisanoutui koko puljusta, niin joku fiksu oli sulkenut tuon liittymän. Heh. Eipä haitanneet puhelut työntekoa!

  HannaHoo

  VastaaPoista
 3. Kyllä O lukee; joskin vähän myöhässä. Kiitos kynsikkäisä. Ne on aivan ihanat ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa o.! :)
   Seuraavaan postaukseen tulee ne kämmekkäät...

   Poista

Kiitos kommentistasi!