perjantai 12. kesäkuuta 2015

Olipas touhutorstai!

Oli menoa ja meininkiä eilen.


Posottelin ratikalla keskustaan ja tapasin veljeni ex'än sekä heidän poikansa. Sain Tallinnan tuliaisena suklaata.

Menimme rautatieasemalla sijaitsevaan Burger King'iin syömään. Ranskalaiset olivat parempia kuin yleensä, mutta hampurilainen oli vähän pettymys.

Pääasia oli kuitenkin tavata melkein 6-vuotiasta veljenpoikaa sekä hänen äitiään. Hieman se nuori mies oli reissussa väsynyt, mutta silti jaksoi hyvin pelleillä kanssani. Ja esitellä heiluvia hampaitaan. Ja luetella Tallinnan eläintarhassa näkemiään eläimiä mainiten viimeisenä hattaran, heh. Saatoin heidät junaan kun heillä oli auto Tikkurilassa parkissa.

Sitten matkasin ratikalla toiselle puolelle kaupunkia, tapasin pari ystävää ja kävin kääntämässä frendin housujen lahkeet ompelukoneella. Siinä vaiheessa tuli Tuppo mukaan ja kävelimme yhtä matkaa kotiin. Sen jälkeen kävimme tapaamassa Poikaani ja sitten veimme ne lyhennetyt farkut frendille. Olihan siinä liikkumista.

Makkarakokeilut jatkuivat. Nyt oli vuorossa pekoni-mozzarella. Hyvää tuokin oli, mutta edellinen oli parempaa.

Tänään olisi Helsingissä jos-vaikka-mitä tapahtumia, ja lämmin sää. En kuitenkaan innostunut lähtemään mihinkään kun menen pitkästä aikaa putkirempattuun TheBaariin illaksi. Menen huomennakin Suomi-Unkari-jalkapallomatsin jälkeen.

Lämmintä alkavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!