keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Tätä sun sitä ja vähän muutakin

Mennään jo toista viikkoa kesäkuuta eikä sää lämpene.


Ei mitään erikoista, mutta silti vähän. Sattui "pieni" tapaturma, josta en halua kertoa enempää. Sain kuitenkin tänään muutaman tikin pois päästä...

Vähän nipistää ja kiristää, mutta ei ENÄÄ paljoa. Muutkin ruhjeet ja mustelmat paranevat aikanaan...

Olin sunnuntaina taas auttamassa Mammaa. Hänellä alkoi eilen pieni vessaremontti ja sen alta piti tyhjentää kylppäri.

Nyt ei ole "ennen-jälkeen"-kuvia, mutta tavaraa siellä oli. Nainen rakastaa kaikkea kaunista sekä koristeita ruusuista enkeleihin ja niin edelleen. Kuvan otin siinä vaiheessa kun olin 'repinyt' kaikki irtoavat pois. Pääpointti remontissa on takana näkyvän ammeen poistaminen.

Pesukoneen päällä oleva kaappi sisälsi aivan uskomattoman määrän tavaraa. Siinä mielessä homma hoitui suht helposti, että iso osa tavaroista oli valmiiksi monitoimikoreissa, joissa pystyin kantamaan ne naisen eteen tongittavaksi. Pari kassillista tuli roskia. Hommaan meni kolmisen tuntia, mutta tulipa taas hoidettua. Pesukoneen siirtäminen jäi aamulla saapuvalle miehelle. Vein roskat mennessäni. Mamma lähti remppaa pakoon sukulaisiin.

Ha haa, löytyi uusi lempparimakkara! Luulenpa, että tuota tulee syötyä tänä kesänä paljon. Harmittaa, että sinihome-versioon on tumpattu mukaan valkosipulia.

Huomenna on se issikka-vaellus. Toivottavasti pää kestää sen ilman niitä tikkejä! Hain tänään ratsastushousuni, jotka on tehty minulle mittatilauksena 35 vuotta sitten - ne mahtuvat jalkaan. Tosin ne hieman kiristää varsinkin vatsan seudulta, mutta niillä huomenna mennään. Onneksi sain juuri Mammalta nahkanilkkurit, jotka soveltuvat loistavasti ratsastukseen matalan kannan sekä kumipohjien vuoksi. Vähän jännittää kuinka sitä pysyy hevosen selässä kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen?!! Kerron sitten.

Tupon tyttäret saapuvat huomenna Espanjasta lomalta. Saas nähdä kuinka ruskeita ja onnellisia likkoja sieltä saapuu. Tuovatkohan he minulle paikallisen jääkaappimagneetin kun tietävät, että keräilen niitä?

Sain ihanan paketin äidiltäni. Ei se kyllä yllätyksenä tullut sillä sain itse valita tuotteet. Äiti kun näemmä tilailee Yves Rocher'ilta. Nyt hän lähetti kuvaston ja edut minulle. Sain tilata n. 35 eurolla. Tilasin aurinkorasvaa, after sun'ia, pari suihkugeeliä, virkistävän kasvosuihkeen sekä kolmen miniparfyymin pakkauksen. Mukana sain repun, aurinkolasit ja huulipunan sekä äidille osoitettuna nimipäivälahjana hopean värisen sydän-kaulakorun. Kiitos äiti! Tykkään!

Sain tänään ystävättäreltä kaksi Marja Kurki-huivia. 

Lähetän toisen äidille nimipäivälahjaksi itse tekemäni kortin kera. Äiti on huivi-ihmisiä. :)

Nyt on aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa ja pysyy hevosen selässä.

Lämpimämpiä ilmoja odotellen!

4 kommenttia:

 1. Oho. Taitaapi ol tuosta tapahtumasta tapaturma kaukana, taas.
  Ei ole eka kerta eikä varmaa tosiaankaa vika...

  VastaaPoista
 2. No voih!! Toivottavasti kolhu paranee ja hiusten peittoonhan se arpi jää. Kaikkea sitä voi sattuakin. Maistuuko tuossa makkarassa chili kovin voimakkaana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolhu paranee päivä päivältä...Ja jää aikanaan hiusten alle, onneksi.
   Chili maistui ainakin minun suuhun juuri sopivasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!