lauantai 20. helmikuuta 2016

Paluumatkalla

Rovaniemi-viikko meni mukavasti.


Istun Onnibussissa tabletti sylissä. Bussi lähti vartin myöhässä ja pysähtelee putsaamassa tuulilasia. Vika korjataan Oulussa. En ehtinyt etupenkkiin vaan istun tokana. Meinaan olla Oulussa kärppänä (Oulun Kärpät, heh) kun siellä jää paljon porukkaa pois. Jos etupenkki vapautuu - se olkoon minun!!!

On eväsrieskat, mandariineja, juotavaa, kreikkalainen jugurtti persikka, kännykkä, tämä tabletti ja keskeneräiset säärystimet. Takana neljän tunnin yöunet sillä urakoin valmiiksi asti sen äidin villaliivin.

Vähän oli haikeaa halata isää ja äitiä. "On lähdettävä, jotta voi palata". Samalla koen riemua kun pääsen Tupon viekkuun viikon eron jälkeen. ♡
Mies tulee toki vastaan. Onneksi, sillä isältä saamani matkalaukku ON painava.

Matkalle on luvattu kurjaa ajokeliä. Liikkeellä on paljon autoja. Varsinkin vastaantulevia kun eteläsuomalaiset matkaavat pohjoiseen hiihtolomien viettoon. Matka kestää vielä kahdeksan tuntia ja kolme varttia. Odotan Ouluun asti jos pääsisin etupenkkiin. Sitten voi vaikka nukkua hetken.

Kerron sitten kotoa käsin lisää reissusta...

EDIT. Pääsin kuin pääsinkin Oulussa siirtymään yksin etupenkkiin, jee!!!

4 kommenttia:

 1. Aika moinen olet, kun sait liivin valmiiksi. Kätevä kuitenkin kun saaja oli lähellä, jotta sovittamin onnistui aina tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä sai melkoisella urakalla puikotella! Silloin viimeisenä yönä PÄÄTIN, että liivi on saatava valmiiksi ja niin tein. Laitan kohta kuvan liivistä...

   Poista
 2. Toivottavasti paluumatka sujui vaikeuksitta. Ajokeli taisi olla aika huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumatka sujui kelistä huolimatta hyvin ja joutuisasti, kiitos! Ei se keli kauhean huono ollut. Yhdessä välissä satoi jotain lumiräntää hetken, ei kauaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!