lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kärttyisyyttä ilmassa

Tänään on sellainen "kaikki on muka hankalaa"-päivä.

 

Menin eilen tuuraamaan sen karaoken. Ensin TheBaari oli melkoisen tyhjä ja sitten tuli porukkaa. MUTTA laitteet..!?! Ei niitä oltu korjattu. Sammuivat jokaisen biisin jälkeen ja välillä kesken biisin. Buuttasin (avasin) toistakymmentä kertaa uudestaan ja näytöt toimivat niistä pari kertaa. Vähän yli yksitoista en enää avannut laitteita uudestaan vaan laitoin lapun: "karaoke peruttu laitevian vuoksi". Se siitä.

(kuva kopioitu fb-sivulta)

Lapsuuden kotini oli tuon Lapinmaan kaupan takana olevassa talossa. Taaempi ylin parveke vasemmalla. Vuoteen 1978 saakka.

Otin uuden kuvan suurin piirtein samasta kohtaa käydessäni viime kuussa.

Soitin juuri Pojalleni, joka olikin jo Rovaniemellä. Taustalta kuului äidin kärkäs ääni: "tules nyt jo. Täällä on ruoka pöydässä..". Niin tuttua! Mutta ihanaa, että Poika välittää. Oli vienyt tavaraa kellarista kierrätykseen ja on muutenkin apuna ennen kun lähtee tänään illalla junalla paluumatkalle.

Jos tuon kuvan klikkaa isommaksi, niin edellä kuvattu talo näkyy noiden uudempien välistä. Muutto silloin 1978 vei vain noin kaksisataa metriä rinnettä alemmas. Vanhemmat asuvat kuvassa näkyvässä viimeisessä rapussa.

Tuolla se Poika nyt on! <3 Toiseksi viimeinen, toiseksi ylin parveke.

Teen parhaillaan "työtä", että saisin jonkun mukaan päiväristeilylle. Tuppo ei pääse. Minulla on siis alennuskortti, jolla reissu maksaa á 3 euroa. Vaihtoehdot maanantai tai tiistai. Epsoo lupautui mukaan ja se olisi sopinut Tupolle, mutta mies perui. Menen yksin jos kukaan ei lähde mukaan. Pöh.

Nyt pitää pukea ja lähteä asioille ennen kun palaan tekemään ruokaa. (Ja yllätys: Tuppo nukkuu..) Illalla sauna on 'must'. Ja sukan kutominen myös, uskoisin. Niiden jälkeen luulisi olevan parempi mieli. Toivottavasti.

Puhallellaan, jookos?

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta - se Tuppo siis. Tuppo ei ole minulle henkilökohtaisesti tuttu, mutta muistuttaa perustyypiltä joiden kanssa pilasin entisen elämäni. Ei jatkoon, Stansta-kulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Tupossa mitään suurempaa vikaa ole! Nukkukoon. Jatkoon menee, todellakin! <3

   Poista
  2. Ps. Paras miehistäni ikinä!!!

   Poista
 2. Puhallelhaan vain, mulla ollu tosi "kiukku/kärty" päivä. Koko viikko menny sairastellessa ja vieläki flunssan oireita ilmassa. AI, että mulla ottaa päähän, vois jo vähitellen helpottaa. Toivottavasti sullon jo parempi mieli :) -helkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla jo parempi mieli, kiitos! Mutta en ole edelleenkään saanut ketään mukaan Tallinnaan. Se vähän harmittaa jos joutuu menemään yksin... Pikaista paranemista sinulle, Helkku!

   Poista
 3. Epsoon kanssa oot siis edelleen tekemisissä? Toivottavasti löydät matkaseuraa. Yksin ei oo kiva matkustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, olen edelleen tekemissä Epsoon kanssa. En lähde yksin - odotan, että mennään Tupon kanssa kimpassa!!!! <3 Yksin voisi oll jännää - tai sitten ei...

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!