perjantai 4. maaliskuuta 2016

"Tää murisee tänään"

Kokeilen voiko "pahan mielen" poistaa kirjoittamalla. Sopiihan?

 

Heräsin epämiellyttävästi eikä siitä sen enempää. 

Olen kärsinyt epämiellyttävästä asiasta pari päivää ja sille on tehtävä se minkä VOIN: kun nääs verkkopankkitunnukset menivät vanhaksi enkä ole saanut uusia. Joko posti tai eräs henkilö on ne hukannut. Nyt on laskut maksamatta ja virastopaperit hoitamatta. Niiden tunnareiden puuttumisen vuoksi. Asia tuli jo uneenkin.

Potuttaa! Pitää siis mennä pankkiin pyytämään uusia. Se maksaa viisi euroa enkä saa uusia tunnareita ennen kun posti tuo ne. Laskut ja ne virastopaperit viivästyvät entisestään. Ärsyttää.

Ja ärsyttää ne tädille tehdyt liian pienet sukat. Pyydän säästämään ne minulle ja teen uudet ISOt. Sitten kun saan taas aikaiseksi kutoa. Sekin on nyt tökkinyt.

Kynnet pitäisi huoltaa, mutta sen siirrän suosiolla ensi viikkoon.

Eilen oli maanantaina varattu aika kampaajalle. Odottelin sovittua aikaa hereillä viitisen tuntia. Laitoin sitten puoli tuntia aiemmin viestin, että otanko yhden vai kaksi hiusväriä mukaan. Rouva vastasi olevansa 39 asteen kuumeessa ja peruutti sovitun ajan. Samaan aikaan toinen ystävättäreni viestitti, että kampaaja oli ollut juopottelemassa yhteisten ystäviemme luona tiistaista asti. Että silleen. Ärsytti, ja ärsyttää.

Kuulin, että Tupon nuorin tytär oli pyytänyt äidiltään mopokorttia - ja saa sen (ja varmaan saa myös toivomansa skootterin). Oli pyytänyt myös äidiltään lomareissua Italiaan äitinsä kanssa - ja saa sen. Vanhin tyttäristä halusi lähteä äitinsä kanssa kuukaudeksi vaeltamaan kesällä Portugaliin - ja pääsee. Kukahan mahtaa kustantaa keskimmäiselle "jotain kivaa"???

Olen pahalla päällä. Pahoittelen! Siis toki olen iloinen tyttöjen puolesta! Tänään vaan ärsyttää omat raha-asiat. Ja vissiin kaikki. :(

Päässä on soinut heräämisestä asti Lasse Mårtenson'in: "Kuinka kukaan, kukaan rakastaa, voisi kurjaa maailmaa? Kuinka kukaan koskaan voisi kirkastaa, pimeyden maailmaa? Jumala voi yksin rakastaa. Pimeää kurjaa maailmaa. Hengellään hän voi johdattaa joka päivä meitä."

Minulla on uskonnollinen kasvatus, mutta oma uskoni on omanlainen - ei kasvatettu vaan annettu vapaus ajatella asiaa omalla tavallani... Yritän kai lähes huomaamattani etsiä ja löytää lohtua/parempaa mielialaa.

Koneellinen pyykkiä on pyörinyt loppuun. Kävin laittamassa ne kuivumaan.

EDIT. ENSIN puen ja menen pankkiin, ja vasta sitten:

Keitän perunat ja teen kastikkeen. Napsautan saunan päälle ja menen lauteille "hengittämään". Jospa sitten olisi parempi mieli ja jaksaisin lähteä kävelemään sinne pankkiin...

Ai niin, pitänee varata aika ensi viikolle sinne Pelastusarmeijaan. Nyt. (Done that!)

Alkavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Minä olin laittanut uudet pankkitunnukseni johonkin ja kun tuli aika vaihtaa uuteen taulukkoon, niin en löytänyt sitä mistään. Katsoin että uudet maksavat 5 e. Pankilta oli jo aiemmin tullut viestiä että pankkitunnukset uusitaan ja kaikille lähetetään uudet taulukot. Aikaa oli pari kuukautta. Ajattelin että en varmasti maksa viittä euroa kahdesta kuukaudesta ja sinnittelin ilman. Mies hoiti kaikki laskut sillä aikaa. Suurin osa oli suoraveloituksella, vai mikä se onkaan nykyään nimeltään.

  Eikö nykyään ole enää niitä laskunmaksuautomaatteja? Eikö sellaisella saisi hoidettua laskuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi tuuri: otin pankissa vuoronumeron ja virkailija tuli kysymään olenko yritysasiakas. Vastasin, että en ole ja silti hän saattoi minut jonon ohi yrityspuolelle, jossa sain hoidettua asiani. Sen jälkeen kävin laskujen maksuautomaatilla ja sain hoidettua ne laskut pois. Helpotti!!!

   Poista
 2. Voi että nuo sun pallokuvat on hauskoja! Ja tuo viimeinen! Toivottavasti paha mielesi on jo helpottanut......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! :)
   Pahamieli on helpottanut, onneksi.

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!