perjantai 15. huhtikuuta 2016

Lankoja siellä, lankoja täällä

Pirtsakkaa perjantaita!


Jotenkin heräsin virkeänä ja reippaalla mielellä nukuttuani vain neljä tuntia. Ehkä se on tuo auringonpaiste sekä tieto siitä, että maksamme tänään loppusumman tulevasta reissusta. Pistin kahvit tulemaan ja kipaisin suihkuun.

Ostin taannoin ystävättäreltä tarpeettomaksi jääneen sängynaluslaatikon kahdella eurolla. Ihan tiettyä tarkoitusta varten..

Sain tyhjennettyä monta epämääräistä pussia ja nyssykkää, mutta eihän tuossa toki ole läheskään kaikki langat. Hmm. Pitänee hankkia samanlaisia laatikoita lisää. Noista kun näkee niin kivasti mitä lankoja laatikosta löytyy. Ehkä kaksi tai kolme boxia lisää riittäisi. E.h.k.ä.

Muistatteko nuo kaksi liiviä, jotka tein äidilleni? Ensimmäinen (virkattu) oli täysi fiasko. Rovaniemellä ollessani purimme yhdessä äidin kanssa sen ja samalla kudoin korvaavan, johon käytin uuden langan lisäksi purettua. Sitä lankaa jäi vielä.

Käytin samaa lankaa ja uutta varrentekotekniikkaa näihin sukkiin. Niihin tuli yksi pieni moka, mutta se ei haittaa sillä nämä sukat jäävät itselleni. Samaa purettua lankaa jäi vieläkin.

"Virkattu salomoninsolmu on kelttiläisen solmun, 
eli ikuisen rakkauden symbolin, innoittama", kuulemma.

Välillä 'pitää' tehdä muuta, ettei ihan kyllästy pelkkien sukkien kutomiseen. Aloitin eilen tekemään hartiahuivia mohair-langasta salomoninsolmu-tekniikalla.  Mohair-lankaa minulla riittää ainakin kolmeen tai neljään huiviin. Ne syntyvät melko nopeasti tuolla tekniikalla ja ovat mukavat tehdä. Vaihteluksi.

EDIT. Lomareissu maksettu!!! Nyt 'vain' odotetaan reissuajankohtaa ja nautitaan siitä odottamisesta! Ihanaa! :) 


Iloista alkavaa viikonloppua Sinullekin!

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!