tiistai 12. huhtikuuta 2016

Otsa kurtussa...

Epämääräinen olotila.


Tuppo on työpalaverissa ja minun piti mennä siivoomaan sitä ystävän yksiötä. Mies laittoi juuri viestin, että oli 'joutunut' töihin tänään ja ilmoittelee huomisesta. En siis mene sinne. Voisin vaihtoehtoisesti mennä aloittamaan Mamman luo vaatehuoneen siivousta ja sen taidankin tehdä.

Saatiin eilen käytyä läpi ne kaksi virastoa ja asiat ovat niiden suhteen hoidossa. Tuli käveltyä samalla mukava lenkki ihanassa kevätsäässä.

Kokeilen jotain uutta kutomisen saralla. Kudoin ensin tuollaiset palmikkojutut ja jatkan niistä sukat. Saas nähdä mitä niistä tulee vai tuleeko mitään.

Aurinko sentään paistaa!

4 kommenttia:

 1. Hyvätähän tuo sukanpuolikas näyttää.
  En tiedä vieläkö sinulla on mietinnässä mahdollinen tulevaiden ammatti tai työ. Eilen hävittämässäni kommentissa kirjoittelin että sinulle voisi sopia hyvin avustajan työ. Sitähän sinä nyt jo teet käytännössä vapaaehtois pohjalta. Avustat kaikenlaisissa arjen asioissa ja askareissa henkilöitä joiden toimintakyky on rajoittunut. Avustaja käytännöt eri kunnissa vaihtelevat suuresti joten kelpoisuudesta tehtävään on varmasti paljon vaihtelua. Siellä missä henkilö itse palkkaa avustajansa ei koulutuksella aina ole niin väliä ja taas kunnallinen taho varmaankin vaatii ammatillista pätevyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi! :)
   Todellakin tunnen tekeväni avustajan työtä ja Mamman kanssa se sujuu. Molemmilla on mukavaa, hommat hoituu ja Mamma korvaa paremmin kuin hyvin. En tiedä olisiko minusta yleisesti ottaen ko. hommaan, mutta lupaan ajatella asiaa...

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!