keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Vaatehuoneessa

Kävin eilen siellä Mammalla.


Kävin ja kävin - olin tuntikausia. Vein mukanani viiniä ja kävin vaatehuoneen kimppuun. Aloitin ylimmistä hyllyistä.

Tyhjensin sieltä kaikki olohuoneen lattialle ja pöydälle Mamman tarkastettavaksi. Sillä aikaa kun nainen tutki korejaan ja kansioitaan sun muuta, niin pesin ne tyhjät hyllyt.

Onneksi hänellä on suurin osa komeron tavaroista koreissa, joita jäi nyt jopa yli.

Viikkailin lakanat ja pyyhkeet ojennukseen puhtaalle hyllylle. Yhdessä korissa on käsipyyhkeet, toisessa pienemmät kylpypyyhkeet, yhdessä tyynyliinat, toisessa pitsiliinat jne.

Nyt tyhjiä hyllyjä jäi ainakin puolitoista.  Päädyn kaksi alinta hyllyä jäi vielä ensi kertaan samoin kuin henkareissa roikkuvat vaatteet.

Voinen kertoa Mammasta lupaa kysymättä sen verran, että hän on aikoinaan asunut niin Italiassa kuin Saksassakin. Se näkyy sisustuksessa, jonka pääteema sisältää kromia, lasia, hopeaa ja 'Italiaa' (mm. taulut). Hän hallitsee Saksan kielen sekä Italian (Napolin murteen). Rakastaa hyvää ruokaa sekä kauniita vaatteita, kenkiä ja laukkuja. On eläkkeellä toimistohommista.

Juttelin varmaan tunnin äidin kanssa puhelimessa. Puhuttiin hänen ja isän ensitapaamisesta sekä heidän seurustelun alkuajoista. Itkuhan siinä tuli. Mamma lohdutti. Tuntuu, että tuo nainen on minulle jopa yllättävän tärkeä, ja mukava niin. Minun "CityMama".

Pitäisi suoriutua elokuviin tämän kuun puolella sekä ensi kuun alussa. Yhdet liput ovat palkkio avustajan hommista Downshiftaajat-sarjassa (näyn jaksoissa 1. ja 5., kuulemma) ja toiset joululahjaksi saadut. Etteivät vain jäisi käyttämättä!

Pääsisinköhän tänään sinne siivoamaan sitä yksiötä? Taidan laittaa heti viestin. Jos en, niin alan ensin kutomaan sitä sukkaa ja kokkaan & tiskaan kunhan Tuppo herää. Onneksi ei tarvitse ostaa ruokaa enää tällä viikolla - hoidin asian eilen!

Tämä lomareissun odottaminen on kivaa ja jännää. Yksi iso osa koko lomaa on juuri odottaminen ja nautin siitä täysillä! Kun kaikki uusi ja ennen kokematon on vielä edessä. Jee.

Ihanaa (ainakin täällä) alkanutta kevättä!

10 kommenttia:

 1. riittää toi pelkkä viivakoodi lipun käyttöön....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä - poistin ko. kuvan! Jos se nyt kenelläkään kiinnosti/kiinnostaa.

   Poista
 2. tollasia pieniä kotihommia mitä kaikki tekee...viiniä lipittäen... just joo. pimeetä keikkaa että matkarahaa tarttis saada... *nauraa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naura vaan jos asia huvittaa, anonyymi. Saanen silti mainita, että Mamma on liikuntarajotteinen eikä pärjää ilman roollaattoria kotonakaan metriäkään saati porrasjakkaralle nousemaan. Autan minkä voin enkä tee sitä työkseni.

   Poista
 3. Vtu,tuliko tuosta edellisestä kommentista hyvä mieli. On se hyvä että joku on toiselle seurana ja apuna. Jotku taasen on niillä töin, että puukottaa toista sanoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Aika samaa mieltä, kai. Itse olen tyytyväinen kun kykenen auttamaan naista, joka on Ystävä ja Rakas!

   Poista
 4. Voi Hohhoijaa tota kommenttia... �� ��
  Ihanaa kun autat! Ja jos Mamma haluaa vaivan joskus palkita (niinkun ystävät joskus tekee) niin keneltä se on pois...
  Hyvää yötä! T:Tiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, Tiijja.
   Minusta on kiva kun voin ja viitsin auttaa. Samalla pääsen jutustelemaan mukavia, joista molemmille tulee aina hyvä mieli. Mamma tietää, että jeesailisin muutenkin, mutta ei halua, että ihan korvauksetta silti niin tekisin. Se on meille molemmille 'fine'.
   Hyvää yötä!

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!