keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Täällä ollaan!?

Jos saisin vaikka muutaman sanan kirjoitettua, jotta tietäisitte, että täällä olen...


On ollut kummallisia päiviä. Toisina päivinä hillun kuin hullu ja toisina röhnötän sohvalla kylpytakki päällä kellon ympäri. Välillä nauran hysteerisesti, välillä itken yhtä paljon. Kuulunee kai asiaan - niin jotkut väittää.

Samalla yritän seurata lätkää. Tuppo, joka ei muuten paljoa puhu, jaksaa selostaa. Itse vaan en jaksa yhtä aktiivisesti kuunnella, mutta ei se haittaa. Tuppoakaan. Suomi voitti eilen Kanadan 0-4 - sen kyllä ymmärsin! :) 

Yhtenä päivänä ostin erittäin edullisesti kylmäsavustettua lohta.

Tein pellillisen lohipiirakkaa.

Se oli lämpimänä hyvää (ja kylmänä pahaa). Vein muutaman palan Mammalle ja toiset TheBoss'ille. Lopuista lohista tein keittoa ja se oli todellakin hyvää!

Yritin korjata ylikasvaneita kynsiä geelilakalla. Jotta huolto olisi siirtynyt lähemmäksi lomareissua.

Ei se pidemmän päälle kannattanut.

Kävin sitten eilen huollattamassa uudet. Otin 'kelmisti' oman kynsilakan mukaan, niin saan itse laitettua varpaiden kynsiin samaa lakkaa ennen reissua.


Hyvä pyöräparkki?

Sain raivattua parveketta eilen ihan mukavasti, ettei TAAS tulisi kiire. Viisi pussillista vietiin jo roskiin ja yksi jätesäkki odottaa UFF'in laatikkoon kantamista. Yksi pussillinen vaatteita on Tupon tyttärille ja toinen ystävättärelleni. Enää on jäljellä minun "sadat" kengät. Ja Heidi-vainaan tavarat, jotka taidan viedä suoraan omaan kellariin muutamien muiden tavaroiden lisäksi. Kyyti on hommattu perjantaiksi.

Ex-vuokralainen on tuotu Thaimaasta Suomeen ja on oikeuslääketieteellisessä sairaalassa... Kuulin eilen.

"Vähän" sekavaa tekstiä, mutta jotta tiedätte, että täällä olen.

Mukavaa päivänjatkoa!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!