maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannuspäivä 25.06.2016

Sain mitä halusin!!!


Tästä se lähti...

Salottisipuleita salaattia varten.

Silppusin ison kasan paprikoita. Salaattiin ja täytettyihin paprikoihin.

Salaattiin tuli jäävuorisalaatin lisäksi tomaatteja, ne salottisipulit, paprikat, mustia oliiveja, kurkkua, nektariineja ja juustoa. Tein öljyyn mausteseoksen yrteistä ja laitoin sekaan.

Koristelin kananmunilla.

Käytin paprikat ensin mikrossa ja sitten Tuppo täytti ne paistamillani sipuleilla, jauhelihalla, paprikoilla, mustapippurituorejuustolla ja laittoi päälle mustaleimajuustoa. Menivät vielä mausteiden kera uuniin hetkeksi.

Näillä sain kehuja ja kiitosta!

Ruokien valmistukseen meni kolmisen tuntia. Jupisin jotain facebook'issa, että "on ruokaa, mutta ei seuraa" ja rovaniemeläinen ikäiseni nainen K. ilmottautui tulevansa apajille.

Tuli ja toi tullessaan mm. paketin kahvia.

Pihallamme on hieno grilli ja talo tarjoaa puut. En tiedä näkikö soittaja meidät, mutta saimme jostain naapurista taustalle viulunsoittoa livenä. Soi Saarenmaanvalssia, Kulkurinvalssia ja Uralinpihlajaa. Kuinka hienoa!!!

Osa puista oli märkiä, mutta Tuppo hoiti homman.


Mukaan tuli myös ystävä mies T. ja hänen jälkeensä hänen tuntemansa pariskunta M+P, joihin oli mahtava tutustua. Ilta oli erittäin onnistunut! Ja Stansta tyytyväinen!

Jälkiruokana oli Tallinnasta tuotua kermalikööriä. Sisiliasta ostetuista kummisetä-snapsilaseista. ;) 

Eilen(-kin) poikkesimme TheBaarissa, koska Mamma oli siellä. Ihanaa kun nainen oli ihan omatoimisesti lähtenyt ulos. Minulla oli juhannuksen vuoksi mekko. Heh. Kyllä porukka huomioi sen, koska olen muuten ihan farkkuihminen. Kivaa. (..paitsi, että kuvista huomaa, että olisi aika laihduttaa monta kiloa..)

Sain mitä halusin! Ihanaa!

2 kommenttia:

 1. Tästä kaikestahan me taas huomataan, että asiat aina järjestyvät. Kiva!
  Nuo sun salaatit maistuis kyllä mullekin......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kivaa oli!
   Ei muuta kuin silppuumaan, niin saat oman salaatin, joka on vähintään yhtä hyvää ellei parempaakin kun saa laittaa just mistä tykkää. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!