keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Klik-klik, klonk-klonk

Nyt se alkoi. Tänään.


Te, jotka joskus poikkeatte täällä, muistanette varmaan operaation 'parveke'? Sinne kun vuosien saatossa ja tilojen puutteessa oli kerääntynyt yhtä sun toista. No, kaksi ihmistä yksiössä; toinen keräilijä ja toinen hamstraaja.

Kerroin jo aikaisemmin, että tosi monta pussillista lähti roskiin ja vähintään yhtä monta UFF'in laatikkoon. Nuo vain hetken parvekkeella olleet stereot meni kaiuttimineen Tupon kaverille. Yksi muovituoli meni kavereiden grillipaikalle naapurustoon.

Keltainen rengasrikkoinen matkalaukku söi kasan talvikenkiä ja muutti muutaman jätesäkin kera minun kellariini. Osa tavaroista, kuten kaksi isoa lankalaukkuani, muutti saunaan.

Tänään heräsin kilinään ja kolinaan. Parvekkeella oli enää tuoli, kahdet parveketossut ja se verho, joka jäi yöllä viemättä.

Nyt parveke on täysin tyhjä.

Urakassa kuulemma tarkistetaan kiinnityksiä sun muuta ja vaihdetaan (Luojan Kiitos!) uudet parvekelasit. Loppukesästä tulee vielä ikkunaremontti. Olemme 'hupussa' kuukauden tai kaksi. Urakka-aikataulut tuntien ehkä jopa kolme. Yksiössä on edessä "kiva" kesä kun ilmaa ei tule mistään. Sulkevat parvekkeen oven ulkopuolelta, kuulemma.

Ja tänään alkoivat rakentamaan telineitä. Kauhea meteli, joka ei nukkuvaa Tuppoa haittaa... Ja "eesti keel" raikaa vaikka telineitä kasaamassa näyttäisi olevan vain "kaks meest". Voi itku!

Tuppo päätti viime yönä järjestää ohjelmaa kahdelle tyttärelleen ja varasi meille plus heille 22h - risteilyn Tallinnaan. Harmittaa vaan, että lähtö on päivää ennen rahapäivää. Onneksi pystyn lainaamaan rahaa vuorokaudeksi, uskoisin. No, yöreissu päiväreissujen sijaan.

Minulla on tunnin päästä 'tällit' parin ystävättären kera. Sitten tarvii jaksaa (meno AINA yhtä vaikeaa, en tiedä miksi) kynsihuoltoon ja sitten menen kylään Mammalle, kuten eilen lupasin.

Kai tämä tästä.

3 kommenttia:

 1. Tuollaisten isojen remonttien kanssa ei varmaankaan ole kivaa asua ja kun ne vielä kestävät niin kauan. Talon kannalta ne vaan ovat välttämättömiä. Ei teillä olisi mitään evakkopaikkaa? No, jospa se siitä, ja hei, ainakin parveke on raivattu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :/
   On raivattu juu. Pääsee sitten sisustamaan sen ensimmäistä kertaa kunhan rempat on ohi. Ideoita riittää...

   Poista
  2. Ps. Varsinaista evakkopaikkaa ei ole.

   Poista

Kiitos kommentistasi!