maanantai 28. elokuuta 2017

MaanantaiMuminaa

Edessä on uusi viikko.


Viikonloppu oli ja meni. Ei tehty mitään ihmeitä (siis en saanut aloitettua pakkailua), mutta Mamman kirjeet lähti postiin. Eilen käytiin kävelyllä ja reissu päättyi Hesburgeriin Tupon toiveesta.

Ei oikein viitsi ostaa mitään jääkaappiin kun kaapinkäyttäjät ovat pian pois hetken aikaa...

Ystävätär infosi, että 'pipari' on latviaa ja 'pipar' islantia. Hassua.

Sain (vasta) lauantaina käytyä kynsihuollossa. En muista, onko minulla ennen ollut punaisia kynsiä paitsi jonain jouluna? Värisävy on kuvasta poiketen enemmän oranssiin vivahtava.

Minulla on yksi sukka kesken, mutta koska siinä on kuvio, jota joutuu seuraamaan tarkkaan, niin aloitan tänään kuvan langoilla sukan, jonka otan laivalle mukaan. Meinaan tehdä koko sukat kerrosrivinousulla ja noilla kahdella kerällä pärjää. Saatte kuvan sitten valmiista sukista.

Hankin vielä eilen viisi litraa kantarelleja. Neljä litraa toimitin eteenpäin. Litran annan eräälle ystävättärelle, joka tekee (rihkama-)koruja. Hän lupasi vaihtaa ehjät lukot kahteen nilkkaketjuun, jotka ostin Kreetalta. Molemmissa on lukot rikki. Tapaamme tänään.

Huomenna mennään ensin lounaalle Tupon äidin ja tyttärien kanssa. En tiedä moniko likoista tulee mukaan, mutta ainakin viime viikolla kahdeksantoista vuotta täyttänyt keskimmäinen tulee. Jatkamme sieltä sitten Tupon kanssa terminaaliin ja laivalle.

Äitini tulee kuulemma perjantaina Helsinkiin ja haluaa viettää kanssani aikaa. Sehän sopii. Voitaisiin vaikka käydä eväiden kera Vallisaaressa, jos sää suosii. Toinen vaihtoehto olisi käydä päiväreissu Tallinnassa. Taidankin soittaa ja kysyä mitä mieltä rouva on.

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!