maanantai 4. joulukuuta 2017

Jaettu ilo!

Kävin Hurstilla.


Nyt kirjoitan suoraan, että kävin perjantaina "ruokajonossa". Ei ollut jonoa eikä sisäänkään päässyt. Oli vain pahvilaatikoita ja mies portailla. Sain isot säkit sipulia (ne annoin pois), salaattia, kaalia ja porkkanaraastetta. Siitä se ajatus lähti.

Sain myös kaksi kurkkua.

Pilkoin ne salaatin, kaalin ja porkkanaraasteen sekaan.

Ostin itse omilla rahoilla "loput".

Pilkoin reilut puoli kiloa punasipulia.

Käytin vain toisen noista ananaspurkeista.

Laitoin sekaan kuusi pussia herne-maissi-paprikaa. Ja vähän pippuria ja suolaa.

Olin ostanut Lidl'istä salaattikastikkeet. Ihan vaikka vain itselle vinkkinä: osta toistekin tuota sinappista kastiketta! Se oli HYVÄÄ.

Sain kokoon ämpärillisen salaattia.

Tarjosin sen TheBaarin bingossa. Niin moni kysyi syytä tarjoiluun. Vastasin, että "koska salaatti".

Asiasta voi olla montaa mieltä. Itse koen asian niin, että laitoin hyvän kiertämään. Moni kiitti. Meille jäi vielä reippaasti kaalia ja porkkanaraastetta. Teen niistä kaali- ja porkkanalaatikkoa tänään. Eikä se minua haitannut, että olin yksi kolmesta, joka voitti rahakierroksella bingossa reilun viisikymppiä. Ja lotossa kympin.

Vein myös tekemäni lapaset saajalleen, joka sattui olemaan lisäkseni yksi rahapalkinnon jakajista. Päättelin nuo TheBaarissa.

Mukavaa JOULUkuun ensimmäistä maanantaita!

11 kommenttia:

 1. No ihan tosiaan laitoit hyvän kiertämään ja teit vielä oman osuutesi salaatin teossa! Alkavatko ruokajonot jo vähentyä vai onko Hurstilla joku tietty päivä kun siellä käy enemmän ihmisiä?
  Minä katselin joku aika sitten myös noita Lidlin salaattikastikepulloja. Hyvä teitää, että sinappikastike on hyvää, sehän on yksi ns. peruskastikkeista. Mukavaa joulukuun alkua sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hursti on Kalliossa joka keskiviikko ja perjantai.
   Sinappikastike ON hyvää!
   Kiitos samoin sulle, Marjatta!

   Poista
 2. Hei, Kymenlaakson tyttö kyselee nyt sellaista, mihin sun ei tartte vastata, ellet halua. Olen löytänyt blogisi Hannin lätinät blogin kautta. Mitä hannille on tapahtunut? Älä vastaa, en vain löydä häntä enää.
  terv. " sukat seisoo silmukoillaan silmät pyöreinä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kymenlaakson tyttö!
   Hannilla on kaikki ok. Ollaan kavereita fb:ssa, joten sitä kautta pidetään yhteyttä. Olen laittamassa hänelle joulupakettia...shhh... :)

   Poista
  2. Oon mie hengissä, samoin Viivi. Bloggaamis-into vain lopahti. Fb:sta ainakn löytää. :-)terkuin Hanni

   Poista
 3. Niinpä, täällä toinenkin Kymenlaakson tyttö kyselee, että oletko kuullut Hannista milloin viimeksi? Käyn silloin tällöin vilkaisemassa hänen blogiaan, mutta ei siellä ole tapahtunut mitään reilusti yli vuoteen. Toivottavasti ei mitään ikävää ole sattunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi myös Marjatta!
   Kuten jo yllä vastasin, niin Hannilla kaikki ok.

   Poista
 4. Kiitos Hanni ja Stansta!
  Kysymykseni oli tahditon, mutta olin huolestunut, vaikken kommentoikaan aina, mutta luen mukavia ja mielenkiintoisia blogeja.
  -Kymenlaakson tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, minun mielestäni kysymys ei ollut tahditon. Kiva kun Hanni kävi itsekin "ilmottautumassa"! :)

   Poista
 5. Kyllä mää niin nauroin sun salaatilles - sitä näkyi tulevan PALJON. Vanha herra aina sanoo mulle, että musta ois pitänyt tulla armeijan kylmäkkö, kun mun ruoka-annokseni on aina niin isoja. Nyt voin kertoa sille, että on Suomessa toinenkin kylmäkkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pistin hyvän kiertämään. Hyvin toi kaikki uppos porukalle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!