sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Laiskiainen

Olen laiskotellut.


En ihan koko aikaa, mutta omasta mielestä liikaa silti. Vielä pitäisi kutoa kahdet villasukat ja yksi koiran nuttu ennen joulua. Kirjoittaa ja postittaa joulukortit. Ostaa äidille ja Mammalle joululahjat. Lähettää kolme pakettia.

Tuntuu, että on henkisesti hemmetin hankala aika. Ärsyttää taas hoitamattomat asiat ja muutamat muut jutut. On taas liikaa "huomenna"-juttuja. Taakka kasvaa aikaansaamattomuutta ja se syö päätä. Murr. Ja tottakai Tuppokin vaistoaa sen. Senkin huomaa.

En edes jaksanut tulla koneelle toivottamaan teille:

Miten teillä vietettiin kyseistä päivää? Meillä oltiin vaan kotona, katsottiin Tuntematonta sotilasta ja Linnan juhlat. Oli muuten kiva katsoa Sohvaperunat, kun siinä televisiota katsovat porukat olivat panostaneet JuhlaVuosiPäivään. Tykkään sarjasta muutenkin.

Itse kävin vuoden yhdeksännen kerran Tallinnassa itsenäisyyspäivän aattona 05.12. 
YKSIN.

Lähtiessä väsytti hurjasti ja teki mieli jättää lähtemättä. Luvattu mikä luvattu!

Löysin laivasta (XPRS) kokeneena kivan paikan, mutta jessus sitä 'seuraa', joka änki viereeni!? Virolainen mies, jonka puheet meni reippaasti vyön alle. Ällöä, mutta en kehdannut pyytää poistumaankaan. ÄRSYTTI! Ajattelin vain, että kaksi ja puoli tuntia on lyhyt aika. Ei se siltä tuntunut.

Tavoilleni uskollisena kudoin sukkaa ja kuuntelin lähes vaieti sitä loistavaa matkaseuraa...

Palkinto kärsivällisyydestä odotti minua satamassa: erittäin Rakas ystävättäreni oli odottamassa minua. Että joku voi olla kuin sisko! *SYDÄN*

Aiottiin ensin mennä syömään, mutta todettiin, ettei kummallakaan ollut nälkä. Mentiin oluelle pubiin, jota en olisi äkännyt ilman 'paikallisopasta'. Ei mitään mainoksia ulkona. Vain ovi porttikongissa. Ja hinta sen mukainen, yes.

Ja että meillä riitti juteltavaa! On mahtavaa kun on tuollainen Ystävä!!!

Neiti saattoi minut "kaupan" kautta takaisin laivaan, jossa olin ajoissa. Aiemmin kuin vain kerran aikaisemmin. Ihanat isot halaukset ja lupaus, että ensi kesänä menen useammaksi päiväksi ja majoitun hänen luokseen. Aah.

Eilen oli TheBaarin pikkujoulut. TAAS KERRAN olin päättänyt, etten auta niiden järjestämisessä?! Kuinka ollakaan, olin TAAS käynyt ostamassa kaikki arpajaispalkinnot, koristelin parin ystävän kanssa paikan ja myin hurjan määrän arpoja. Autoin pöytien siivoamisessa ja niin edelleen. Tosin sain kyllä tarjolla ollutta hyvää (ei joulu-)ruokaa mukaan kotiin. Kiitos siitä.

Taidanpa pukea, napata sukkakutimen mukaan ja lähteä TheBaarin bingoon. Kuulin, että siellä olisi tänäänkin jaossa kinkku... (Eilisen pikkujoulukinkun voitti Alanyan reissukaverin aviomies) ONNEA!

Hyvää 2. adventtipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!