sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Lätkää Kaisaniemessä

KHL:n yleisöennätys uusiksi.


Joopa joo. Lähdettiin suht hyvään aikaan, mutta muut olivat menneet aikaisemmin. Käveltiin Piritan ohi ja rautatien vierestä. Alueen ulkopuolella oli mutaista ja vesilammikoita. Myynnissä oli ottelupipo ja -huivi, mutta ei ne niin kiinnostaneet. Ei varsinkaan, kun kuulin, että ne olisivat maksaneet neljäkymppiä.

Meillä oli liput katsomoon A6. Hirveä ryysis! Saimme ängettyä itsemme joukkoon ja kuuluttaja kuulutti alvariinsa, että tiivistäkää. Tai siis oikeasti pyysi ottamaan askeleen eteenpäin. Haloo; seisomapaikat ja edessä ihmisiä!? Itseni edessä oli onneksi kaksi lyhyttä naista ja niin minäkin näin kerrankin (silmälasien kanssa) jäälle. Ensimmäisen erän.

JVG veti/esitti/lauloi/räppäsi muutaman biisin ja sen jälkeen pelaajat luistelivat jäälle. Muutamat puheet, mm. Hjallis Harkimo, ja Maamme-laulun lauloi joku tenori. Matsi alkoi ja SKA teki ensimmäisen maalin.

Toisen erän alussa näkyi taivaalla todella hieno ilotulitus. En tiedä mistä, miksi ja kuka. Vain tällainen selitys löytyi. Mukana oli sellaisia raketteja, joita en ole ennen nähnyt.

Ottelun erätauot kestivät 20 minuuttia eikä tauoilla ollut mitään ohjelmaa. Harvat tohtivat lähteä jonottamaan juotavaa ja/tai syötävää. Tai vessaan. Kun ei ollut takuuta takaisin mahtumisesta. Me luovutimme suosiolla toisen erän jälkeen. Kesti pitkään kävellä ennen kun varpaat sulivat. Menimme erääseen lähiravintolaan katsomaan kolmannen erän. Jokerit hävisivät 3-4, joten se siitä.
Huom. emme kumpikaan ole Jokerit-faneja.


Olihan se Kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!