perjantai 12. tammikuuta 2018

LätkäHuumaa

Jokerit - Kunlun Red Star 3 -1.


Olin eilen toista kertaa koskaan Hartwall Areenalla katsomassa lätkää. Tupon piti viedä sinne nuorin tyttärensä, mutta likka oli kipeä. Keskimmäinen oli töissä ja vanhin menossa kiipeilemään, joten minä pääsin mukaan.

Käveltiin pikku pakkasessa molempiin suuntiin. Pasilassa oli "nostokurkiaura", kuten Tuppo sitä kutsui.

Paikalle saapui 10 133 katsojaa me mukaanlukien.

Pizza Hut'ista leijuva tuoksu sai minut ostamaan palasen heti paikalle päästyämme. Oli hyvää kun pitkästä aikaa sellaisen söi.

Oikeassa reunassa näkyy televisiosta tuleva kisastudio.

Meillä oli ihan parhaat paikat keskellä yläkatsomossa.

Päädyssä oli Jokerit-fanien katsomo.

Ensimmäinen erä päättyi nollatilanteeseen.

Toiselle erätauolle lähdettäessä tilanne oli 1 - 1.

Matsi päättyi Jokereiden voittoon. En ole kannattaja, mutta...

...läpsyttelin muiden mukana Jokereille. Ihan hieno kokemus, josta ison plussan sai istumapaikkojen sijainti. KIITOS Tuppo!

Vuoden toiset sukatkin valmistuivat toissapäivänä. Saas nähdä teinkö varsista liian lyhyet Tupon vanhimman tyttären makuun. Jos näin kävi, niin teen uudet pidemmät.

Soitin toissapäivänä ensimmäistä kertaa Saiturinpörssiin ja kysyin löytyykö sieltä mustaa Lauri-lankaa. Ei ollut, mutta kertoivat tilanneensa sitä. Yllätyksekseni he suostuivat varaamaan sitä minulle kuusi kerää nimelläni ja lähden kohta lunastamaan ne. Eräs mies kun tilasi minulta täysmustat sukat kokoa 44. Mustaa tarvitsen seuraaviinkin sukkiin.

Ulkona on kuusi astetta pakkasta. Taitaa olla korkein lukema tähän mennessä tänä talvena. Eikä minulla ole mieluisaa pipoa. Eipähän sada vettä.

R.I.P. Eräs TheBaarista tuttu mies oli menehtynyt yllättäen sairaalassa vuoden ensimmäisenä päivänä ja eilen kuulin, että kasvotuttu mies samasta baarista oli menehtynyt myös yllättäen tiistaina. Surullinen alku vuodelle.


Alkavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Ööh.. nuo tuommoiset "pakkopakkaukset" on kyllä vihoviimeisiä tuliaisia kellekään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pakkopakkaukset"? Minusta käsisaippua ja -rasva sopivat kenelle vaan...

   Poista
  2. Siis jos sitä pakkausta tarkoitit???

   Poista

Kiitos kommentistasi!