lauantai 20. tammikuuta 2018

Sukka tökkii

Pitäisi kai luottaa mutu-tuntumaan?


Jo aloittaessa oli tunne, ettei päässä ole riittävän tarkkaa visiota tulevasta sukasta ja muutenkin jotenkin negatiivinen fiilis. Kuten jo kerroin, niin kudoin, purin, kudoin ja purin. Nyt ensimmäinen sukka on kantapään yli ja taas harkitsen purkamista...

Nyt olen kyllä varteen ihan tyytyväinen, mutta tuo kantapää. Ajattelin tehdä sen ja kärjen oranssilla, mutta nyt tuo näyttää vähän liian leveältä. Jos jatkan mustalla ja harmaalla, jotka ovat huomattavasti ohuempaa lankaa, niin tuleeko jalkaterästä epämuodostunut? Tein ehkä ensimmäistä kertaa ikinä kantapään vahvistamattomana. Ehkä jatkan mustalla vähän matkaa ja tarkastan tilanteen uudestaan... Periksi EN anna.

Kuten jo Marjatalle kommentoin, niin kävin eilen siellä muistotilaisuudessa. TheBaari oli totaalisen täynnä ja suurin osa tuttujani. Osaa heistä en ole tavannut aikoihin. Kannatti mennä! Hautajaistilaisuuden pappi jakoi mielipiteitä.

Paikalla oli menehtyneen 80-vuotiaas äiti. Hänen lähtiessään nousivat kaikki seisomaan ja taputtamaan. Nainen oli siitä mielissään. Samalla pääsin onnittelemaan tuoretta (11.01) tyttövauvan isää.

Nämä todella hyvät leivokset nautittiin jo joskus viikko sitten, mutta en malttanut olla jakamatta kuvaa kanssanne.

EDIT. Nyt olisi ollut fb-kirppisryhmässä juuri sellaiset saappaat, joista tykkäisin ja vain kympillä, MUTTA numeroa liian pienet. Niinpä tietysti. Pah.

Nyt taitaa olla aika päästää Tuppo töihin tähän läppärille ja itse linnottautua sohvalle kutomaan sitä sukkaa ja katsomaan eilistä Voicea.

Lauantaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!