perjantai 23. helmikuuta 2018

Tämä yö...

Missä olin tasan vuosi sitten?


Eilen illalla, kun telkkari keksi alkaa jotenkin paloittelemaan ja pätkimään (EN toivonut sitä olympialaisiin kyllästyneenä?!) lähetystä, oli pakko alkaa katsomaan jotain digiboxin tallenteita, koska ne näkyivät virheettä. Vaikka virheeksi voitanee laskea myös sieltä löytynyt ikiaikainen "Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin".

En tiedä, mitä mieltä kukaan on Jethrosta, mutta itse kärsin valtavaa myötähäpeää. Toki ymmärrän, että mies tienaa lukuisilla TV-esiintymisillään. Mutta MIKSI antaa niin ihmeellinen (nolo?) kuva itsestään? Onhan hänellä sentään perhekin!? Ja työkaverit!?  Ja miksi tunkea tällä hetkellä joka hemmetin TV-ohjelmaan? Onnenpyörä? Sekin.

Mutta anyway, miehestä tuli mieleen, että törmäsimme häneen lentokentällä Helsinki-Vantaalla. Ihan humalassa julisti tupakkapaikalla palanneensa juuri Alanyasta, jossa oli juonut paljon ja ostanut kalliita kelloja.

Siitä ns. aasinsiltojen kautta tuli mieleen, että missä minä olin vuosi sitten. En siellä kentällä, koska se oli eri reissu.

Olimme Tupon kanssa hänen minulle lahjaksi hankkimallaan Kööpenhaminan reissulla. Ihana reissu! Tasan vuosi sitten oltiin siis siellä. Lähdettiin hotellilta vähän ennen puolta yötä ja käytiin parissa baarissa.

Nyt mies onnitteli heti kellon siirryttyä perjantaille ja kysyi viinille TheBaariin.Poikkesimme siellä kovasta pakkasesta (about -20 astetta täällä!) huolimatta. TheBaarissa oli omistajan lisäksi neljä asiakasta.

Äidiltä tuli kortti jo keskiviikkona. Kiitos!

Sain valmiiksi ne hippisukat, mutta esittelen ne toisella kertaa. Seuraavat langat ovat jo puikoilla... 

EDIT. Tässä:

Nyt olen lähempänä sataa kuin nollaa ikävuotta??!! Iiks. ;) 

Kivaa päivää!

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea ❤️
    -helkku

    VastaaPoista
  2. Onnittelut minultakin!! Ja joo, enpä ole minäkään kiinnostunut Jethron ohjelmista. Katson muutenkin melko vähän telkkaria. Kuvassa Gato Negro-pullo. Se on yksi minunkin mieleisistäni viineistä. Mukavaa viikonlopun alkua!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!