tiistai 27. maaliskuuta 2018

Lankojen kiristelyä

Aina ei voi onnistua.


Aloin eilen illalla kutomaan tilattuja lapasia. Luulin löytäneeni niihin sopivat langat (ne oranssit/keltaisen), mutta yrityksistäni huolimatta ne osottautuivat liian ohuiksi. Koitin kaksinkertaisena, mutta sitten ne olivat liian paksut eikä enää joustaneet. Kolme kertaa aloitin, kolme kertaa purin. Viimeisellä purkukerralla jätin tehdyn varren talteen.

Jotain piti keksiä ns. välityöksi ja aloin tekemään toisia U2-lapasia. En ole siihenkään ihan tyytyväinen, mutta tuota en pura. Vaikka tekisin mitä, niin tuo kuviokohta jää 'kinnaamaan'. Näyttää siltä, että joudun tekemään vielä kolmannet versiot. Onneksi sain ne edelliset, musta-valkoiset, jo myytyä.

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja pakkasta näyttäisi olevan nelisen astetta. Loistava sää lähteä kävelylenkille Kelaan ja johonkin sukkalankoja myyvään kauppaan. Saisinpa Tupon mukaan lenkkiseuraksi!

Ruoka sentään onnistui eilen illalla. Tänään mennään helpoimman kautta kun paistan eiliseltä jääneet perunat makkaran ja kananmunien kanssa. Salaattia riittää vielä. Kyllä se vaan tulee niin paljon edullisemmaksi ostaa useamman päivän ruokatarvikkeet kerralla.

EDIT.

Koska lähdemme kohta kävelemään sinne ostarille, jossa samalla tapaamme Tupon nuorimman tyttären, niin tein ruoan äsken.

Ennen sitä kudoin sen U2-lapasen peukaloa vaille valmiiksi eikä se enää näytä niin epäonnistuneelta.

Kelassa käynnin jätän huomiselle, koska asialla ei ole kiire.

Syötiin ja nyt lähdetään kävelemään. Pitäkää peukkuja, että löydän sen (hemmetin) oranssin langan! Paluumatkalla käyn hakemassa Adlibriksestä tilaamani lankapaketin läheiseltä R-kioskilta.


Presidenttimme nimipäivää!

2 kommenttia:

 1. Ihan totta on, että aina ei voi onnistua, oli kysymys sitten ihan mistä hyvänsä asiasta. Pyttipannu on oikein hyvä ja nopea arkiruoka. Toivottavasti löysit sopivan paksuista lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjatta!
   Pyttipannu oli hyvää ja samalla syötiin salaatti loppuun ennen kun se olisi lähtenyt kävelemään...
   Löytyi oranssia Novitan 7veljestä lankaa, jota etsin. Enkä edes sortunut ale-lankoihin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!