tiistai 3. huhtikuuta 2018

Pääsiäinen meni

Heleää huhtikuuta!


Pääsiäinen on tältä vuodelta ohi. Mites se teillä meni?

Minulta tilattiin hassu "taulu" hassuun paikkaan ja minä tein. Työn jälki oli kuin ala-asteikäisen tekemä, mutta silti se sai kehuja.

Vein sen perille myöhään perjantai-iltana ja sain kutsun samaan paikkaan "soppabileisiin" seuraavana iltana. Kävin, söin todella pitkän kaavan mukaan valmistettua hernekeittoa ja tapasin tuttuja.

Sunnuntaina vietettiin pääsiäistä TheBaarissa.

Kokemuksesta tiesin, että uusi omistaja taitaa tarjoilut. Oli kana- ja pastasalaattia sekä ihanaa kakkua. Paikalla oli paljon tuttuja. Lopuksi pelattiin bingoa, josta en voittanut tällä kertaa juuri mitään.

Aloin kutomaan sukkaa uudesta langasta. Kerä osoittautui varsinaiseksi aprillipilaksi; katsokaa nyt minkä verran kudoin vartta eikä kerän päällä näkyvää pinkkiä tullut vielä puikoille!?

Eilen illalla jääkaappi karjui tyhjyyttään ja oli lähdettävä kauppaan. Yöpala koostui sipulilla ja juustolla kuorrutetuista lohkoperunoista sekä -60% maksavista kasvispyöryköistä.

Hyödynsimme muutenkin kaupan tarjousta kun -30%-tuotteet maksavat iltayhdeksän jälkeen -60%. Tupolla pitää olla pullaa. Harvinaista kyllä, että tällä kertaa löytyi myös laktoositonta maitojuomaa "punaisilla lapuilla".

Mämmi jäi ostamatta pääsiäisenä, joten ostin sen eilen. Saan syödä sen yksin.

Pääsiäislimppu jakaa mielipiteitä. Minä tykkään.


Heräsin tänään kahdeksan aikaan todella pirteänä. Maksoin laskut, keitin kahvit ja laitoin pyykit koneeseen. Aurinko paistaa ja sulattaa eilen sataneet lumet.

Kuukauden päästä olen Rovaniemellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!