sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Seitsemän vuotta

Tavattiin Tupon kanssa seitsemän vuotta sitten.


Olin yksin kotona, kun eräs ystävätär soitti ja pyysi siivousseuraksi kotiinsa. Minä menin. Monta tuntia puunattiin ja pyykättiin. Käytiin sitten parilla palkinnoksi urakasta. Minä lähdin kohti kotia, mutta jostain syystä en halunnut mennä vielä yksin sinne.

Poikkesin kodin lähellä olevaan ravintolaan, joka oli auki myöhempään kuin muut lähellä olevat. Pelasin biljardia jonkun turkkilaisen kanssa ja sain hänestä 'perskärpäsen'. Pakenin miestä pöytään, jossa istui nainen, jonka kanssa olin myös pelannut. Tuppo istui siinä samassa pöydässä...

Valomerkin tultua sanoin Tupolle, että asun lähellä ja minulla on vähän olutta jääkaapissa. Että tulisitko? Ja mies tuli. Oikein mukavaa meillä oli, jutustelu sujui jouhevasti. Aamulla lähdin kauppaan ja kysyin haluaako mies sieltä jotain. Jälkeenpäin selvisi, että mies oli vitsillä pyytänyt jäätelöä. No, sai Alepan suurimman tuutin, josta osan söi polveni kautta. Älkää kysykö miksi. ;) 

Seitsemän yhteistä vuotta on takana. Monen monta ihanaa reissua on takana. Ollaan käyty yhdessä Rovaniemellä, Lopella, Riihimäellä. Tallinnassa, Tukholmassa ja Tanskassa. Turkissa ja Kreikassa. Tuppo on ihan parasta reissuseuraa!

Toki mutkiakin on matkaan mahtunut, mutta niistä on selvitty. Tupon tyttäristä on tullut aikuisia, nuorin on seitsemäntoista. On ollut rippi- ja ylioppilasjuhlia. Jälkimmäisiä on vielä edessäkin. Ja minusta on tullut mummo. Taphtumia vaikka kuinka ja paljon.

Onnea on Tuppo! 💗


Nyt on aika alkaa taas valmistautumaan bingohommiin. Tänäänhän minulla on ektrana jaossa kaksitoista suklaalevyä. Ihan itse päätin, että ne saa ensimmäisen, kolmannen ja viidennen rivin bingovoittojen yhteydessä. Aina löytyy joku, jonka mielestä päätös on huono, mutta tänään se olen MINÄ, joka määrää. Niih. Ei ole pakko pelata jos pelkää...

BINGO!

4 kommenttia:

 1. Onnea Tupolle ihanasta puolisosta!

  Samaan malliin minä tuppaan onnitella Vanhaa herraa - meillä tosin on yhteistä taivalta takana 27 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuppo kiittää! ;)
   Meillä siis kaksikymmentä vuotta edessä, jotta päästäisiin samaan vuosimäärään...

   Poista
  2. Voin vakuuttaa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että 20 vuotta menee hujauksessa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!