sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Sunnuntaipäivää

Viileämpää ja pilvistä.


Oli niin monta päivää aurinkoista ja lämmintä, että muutoksen huomaa. Meillä on jo jonkun aikaa nukuttu ikkuna auki ja tänään ei olisi huvittanut nousta 'peiton' alta. Palelsi. Oli kuitenkin noustava keittämään kahvia sillä menen tänäänkin vetämään bingon. Halusin heräillä rauhassa ajan kanssa.

Tein äidin patalapulle kaverin. Tästä tuli hieman edellistä pienempi sillä en malttanut odotella lisää langanpätkiä. Haitanneeko tuo. Vien tuon mennessäni.

Mietin sellaista, että tekisin äidille kaipaamansa superlöysät yösukat ja veisin ne mennessäni. Piilottaisin ne jonnekin kortin kanssa. Sitten voisin äitienpäivänä soittaa ja antaa vinkin mistä kannattaa etsiä "jotain". Eipähän tarvitsisi postitella.

Tiijjan tilaamista tölkkilapasista viides eli viimeinen valmistui.

Kuten hän kommenttilaatikossa kirjoitti, niin "Nuo on just hyvät ja Ilves-tumppu just eikä melkein. Näin tilaajana voin omasta puolestani valaista että nuo on tosiaan ihmisille, joilla on jo kaikkea ja ajatus tärkeämpi kuin itse tuote, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Lisäksi mulla ja mun siskolla on vähän niinkuin "kisa" aina siitä, kumpi keksii pöhkömmän/kekseliäimmän/hauskimman tms joululahjan toiselle. Ja kun sille ja lankomiehelle maistuu bisse niin tämähän on hyvä idea heille. Ilves-lapanen on pientä kuittailua lähipiirini "Tapparammiähelle".

Oltiin yhteyksissä facebook'in kautta. Lapaset lähtevät postin kautta ensi viikon alussa kohteeseen.

Vielä syntyi yksi lapanen lisää, mutta siitä toisella kertaa. Nyt "jonossa" on äidin sukkien lisäksi Jokerit-tölkkilapanen ja -sukat.

Jaahas, kahvit on juotu ja on aika alkaa pukeutumaan sekä valmistautumaan lähtöön. Edessä on siis kolmisen tuntia numeroiden kuuluttamista. Viime sunnuntaina sain kehuja mikrofoniäänestäni... Kotiin palaan kaupan kautta sillä kahvi, maito, vehnäjauhot, lihaliemikuutiot, margariini, ruokaöljy, jne. on loppu.

Mukavaa päivää!

2 kommenttia:

 1. Hip ja hop, lapaset on pop! :)
  Tuli muuten noista kuivatavaroista mieleen että meillä on täällä Hämeessä semmonen sosiaalialalla työskentelevän kaverini organisoima lähiapupiiri. Siihen voi ilmottautua kuka vaan auttajaksi. Organisoija ilmoittelee välillä ryhmään, mille on akuutti tarve ja avunsaaja pysyy nimettömänä (tosin 9/10 avunsaaja "ilmoittautuu" kiittämään). Sitten kerätään porukalla tarpeet kasaan. Avunsaaja on aina joku paikallinen perhe tai henkilö. Nyt auton perässä odottaa kaks Lidlin kassia kuivatavaraa että vien ne organisoijalle. Laskin, että jos poltan 2 tupakkaa päivässä vähemmän kuukauden ajan niin nuo kaks kassia on kuitattu. Ei tarvii siis isoa efforttia tuo auttaminen.
  Terkuin Tiiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tiijja!
   Loistava juttu tuo lähiapupiiri. Hatunnosto organisoijalle!
   Anteeksi kun en ole käynyt vielä postissa. Lupaan hoitaa asian huomenna!

   Poista

Kiitos kommentistasi!