perjantai 13. huhtikuuta 2018

Tölkkilapasia ja telkkaria

Nyt näitä tölkkilapasia.


Jännää, että päätin niin olla MUKA enää koskaan tekemättä moisia ja kuinkas sitten kävikään. Tapanani on laittaa kuvia tekeleistä facebook'iin. Ehkä noloa, tai sitten ei. Saan kuitenkin sitä kautta lisää tilauksia, jotka minulle kyllä kelpaavat.

En enää edes muista, kuinka monta olen noita väkertänyt. Viimeisin 'tilaus' oli viidelle lapaselle ja tässä postauksessa esittelen lapaset kaksi, kolme ja neljä. Viides on puikoilla.

Tilaus oli alunperin neljälle; kaksi miehille ja kaksi naisille.

Sitten määrä kasvoi yhdellä. Toiveväreinä mainittiin kaksi: Ilves-joukkueen värit ja Harley Davidson-värit. Onnistuinko?

Sitten muihin asioihin. Ärsyttääkö kenelläkään muulla Jethro? Tapa artikuloida kuin pikkulapsiLLE. Entä se, ettei Onnenpyörässä enää sanota "änn niinkuin niilo"? Jo ensimmäisessä jaksossa meni konsonantti väärin kun veet, deet, teet sun muut eivät erotu. Taidan lopettaa formaatin katsomisen, vaikka oletin, että sitä sietää kuunnella kutoessa. Ei siedä. Kymppitonnia voi kuunnella. Napakymppi toistoineen ärsyttää. "Kuuleeko Niina".

Entä mitä veikkaatte löytääkö Suomen Bachelor unelmiensa rakkauden? Onko joku teistä Ruutu+'n tilaaja niin, että tietää jo vastauksen? Shhh, ei saa kertoa!!! Itse en osaa sanoa muuta kuin, että pari naista ovat "nou-nou"-listallani.

Pidän Stadi vs. Lande'sta mm. juontajakaksikon vuoksi. Seuraan myös Heikoin lenkki-ohjelmaa sekä Haluatko miljonääriksi-ohjelmaa.

Musiikin ja karaoken ystävänä seuraan tottakai The Voice of Finland'ia sekä X Factor'ia, joista ensin mainitusta pidän huomattavasti enemmän.

Hyvät ja huonot uutiset ovat hyvien alkuvuosien jälkeen laimentuneet ja Pitääkö olla huolissaan toimii paremmin. Vaikkapa vain Jenni Pääskysaaren sekä ihanan Kari Hotakaisen vuoksi.

Meillä katsotaan myös Sohvaperunat sekä Villi kortti. Ja Burgerimies sekä Suomen huutokauppakeisari. Ja Alina idässä.

On toki Enbuske, Veitola & Salminen, Harkimot, Kupla, Versus, Kingi ja vaikka mitä, mitä minä 'seuraan' kutoessani, kun pitää edes toisella silmällä seurata silmukoita. Karppia ja Aallonmurtajaa pitää seurata kutomatta. Tuppo katsoo Game of Thrones'it ja minä Quantico't.

Ja juuri nyt huomasin, että digiboxin tallennustila on loppu. ÄKKIÄ katsomaan jotain "pois", jotta saa uusille tallennuksille tilaa...

On perjantai 13. päivä...

12 kommenttia:

 1. Eiköhän me tästäkin perjantaista selvitä niinkuin kaikista muistakin! Minä katson ihan tosi vähän telkkaria. Noista luettelemistasi ohjelmista katson Haluatko miljonääriksi, koska se tulee sopivaan aikaan lauantai-iltana ja on kiva itsekin vastailla kysymyksiin. Myös Karppi ja Aallonmurtaja ovat katsomisen arvoisia ja Aallonmurtajaahan on filmattu täällä Kotkassa. Muuten vain satunnaisesti valikoituja elokuvia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Marjatta!
   Ihanaa kun aurinko paistaa!!!

   Poista
 2. Hienoja ovat ja kiva, että sinulla on ollut tilaustöitä!

  Jäin miettimään mikä oikeastaan on noiden lapasten tarve? Kuinka usein noita tarvitaan? Tavallisilla hanskoillahan voi yhtä hyvin pitää tölkkiä kädessä.

  Ilmeisesti nämä ovat 'ihmisille, joilla on jo kaikkea' tai 'hauska lahja, jota varmastikaan ei lahjansaajalla ole'? Kulutusta ja tavaroita vähentävälle itselleni nuo vaikuttavat turhakkeilta (mutta kai noita voi käyttää myös arkikäytössäkin :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tarve... nooh, tuskin kenelläkään on pakottavaa tarvetta tölkkilapasille. Ennemmin juurikin vaan hauska idea ja "ihmisille, joilla on jo kaikkea". Sopii mulle, että tilaavat noita! :D

   Poista
 3. Facebook on ihan hyvä myyntipaikka, jos ei muutakaan paikkaa oikein ole. Sen ja blogin kautta minäkin olen monta virkkausta saanut myytyä ja jopa muutaman taulunkin. Ilmanen myymäläpaikka, kannattaahan se hyödyntää.
  Milloinkahan minä saisin aloitettua noitten kaljalapasten teon. Poika on pyytänyt ja voisinkin muutto-avun palkaksi noita tehdä.
  "Pitääkö olla huolissaan" on hauska ohjelma ja tietenkin Bachelorkin pitää katsoa, vaikka lasteni mielestää on ihan "hömppää". Tuskimpa se poikamies sieltä lopullista elämänkumppania löytää, mutta pääsipä luxuslomalle Afrikkaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sude!
   Facebook on hyvä myyntipaikka ja samalla ikävä kyllä myös ostopaikka. Ei vaan, mm. hyvät talvikengät löysin ennen helmikuun Rovaniemen reissua. Jos taas viittasit siihen ruskeaan lankaan, niin mulla ei ole pakottavaa tarvetta päästä siitä eroon, mutta en välttämättä tarvitse sitä itse...
   Pitääkö olla huolissaan on ihan huippu! Bacherol'ssa pääsivät myös ne naiset lomalle. Itse en vastaavaan fomaattiin koskaan lähtisi edes reissun vuoksi. Tosin ei minua huolittaisikaan... :)

   Poista
  2. Sinne toiseen kohtaan jo kirjoitinkin, ettei se ollut ihan sitä tarvitsemaani lankaa, kiitos kuitenkin kun tarkistit varastojasi.
   Jos telkkariin tulisi yli 60 vuotiaitten Bacherol niin voisin kyllä lähteä ilmaiselle matkalle Afrikkaan, eihän siellä tarvitse ihastua kehenkään, senkun kun nauttii vaan lomastaan ;D

   Poista
  3. Voisin minäkin lähteä ilmaiselle matkalle, mutta en TV-formaattiin. No, onneksi on kaksi reissua ensi kuussa ja vain toiseen tarvii (saa) ottaa bikinit mukaan...

   Poista
 4. Paljon katsotaan ilmeisesti telkkaria teillä. :) Itse katson nykyään tosi vähän. Greyn anatomia, unelmahäät ja niitä erilaisista monilapsisista perheistä kertovia sarjoja. Esi. nyt tulee sarja perheestä, jossa on kutoset. Sitä ennen tuli vitosten perheestä. Game of thrones. Eipä juuri muuta tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TV pitää seuraa lankaillessa. :)
   Ainakin nuo kotimaiset tulee katsottua kutoessa..

   Poista
 5. Hihhei! Nuo on just hyvät ja Ilves-tumppu just eikä melkein. Näin tilaajana voin omasta puolestani valaista että nuo on tosiaan ihnisille, joilla on jo kaikkea ja ajatus tärkeämpi kuin itse tuote, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Lisäksi mulla ja mun siskolla on vähän niinkuin "kisa" aina siitä, kumpi keksii pöhkömmän/kekseliäimmän/hauskimman tms joululahjan toiselle. Ja kun sille ja lankomiehelle maistuu bisse niin tämähän on hyvä idea heille. Ilves-lapanen on pientä kuittailua lähipiirini "Tapparammiähelle". :)
  Kiitos Stansta että otit urakan, mulla on ekaa kertaa elämässä joululahjat ajoissa hankittu :)
  Terkuin Tiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Tiijja!
   Kaikki viisi ovat valmiit. Otan yhteyttä fb:n kautta...

   Poista

Kiitos kommentistasi!