torstai 14. kesäkuuta 2018

AamuPalaa

Mainitsinhan, että näitä juttuja Falirakista riittää...


Jokainen aamu alkoi aamupalalla käyden uima-allasalueen vieressä. Saliin mahtui ehkä sata ihmistä ja uloskin pääsi syömään.

Leipätarjonta oli monipuolinen.

Ja leivänpaahdin 'hieman' erilainen kuin kotioloissa.

Tarjolla oli muroja ja myslejä.

Hunajaa, hilloja sekä 'nutellaa'.

Tämä oli meidän kolmas all inclusive-reissu ja Tupon mielestä nyt oli parhaat ruoat.

Harmittaa aina, etten oikein osaa syödä heti herättyäni, mutta kyllä minä yritän!

Kananmunan syön aina, mutta nakit sun muut jätän muille.

Tupolle nuo munapaistokset, nakit ja muut maistuvat kyllä.

Salissa oli ruoka-ajasta riippumatta aina hyvin tilaa.

Kyllä minä syödä yritin, mutta kahvia join vähintään kolme kupillista joka aamu.

Siistiä oli. Olemme ottaneet aikojen saatossa tavaksi napata joku jälkiruokakippo pöytään roskikseksi munankuorille sun muille.

Näitä ruokakuvia riittää ihan mielettömästi, kuten arvata saattaa.

Yritän karsia niistä osan pois.

Päätin jokaisen aamupalan hedelmäsalaattiin tai vesimeloniin.

*   *   *

Kävin eilen Rouvan apuna siellä ruokajaossa. Onneksi menin sillä hän ei olisi millään selviytynyt kassien kanssa. Ei vaikka taksilla kulkikin. Sain "palkaksi" ihan mukavasti ruokaa meillekin, kun hän antoi tuplista puolet.

Joku nainen juoksutti vielä perästä tilataksiin kaksi puskaa ruusuja, joista sain valita toisen. Yllätys, että jätin Rouvalle keltaiset?

Kun olimme raahanneet ruoat Rouvan kotiin ja mahduttaneet ne jääkaappiin, niin lähdimme yhdessä käymään TheBaarissa. Oli muuten ensimmäinen kerta, että nainen käytti nähteni saamaansa rollaattoria keppien sijaan. Ja morkkasi itseään, ettei ole ennen kehdannut käyttää apuvälinettä - niin helpolta kun se nyt tuntui.

Paikkaan saapui myös pitkästä aikaa Mamma oman rollaattorinsa, siskovainaan pojan vaimon ja heidän tyttärensä kanssa. Varmistin sitten, että Rouva pääsi omin voimin lähellä olevaan kotiinsa ja Mamman avustin hakemaan tulleeseen taksiin. Kävin ostamassa kesän ensimmäiset (nam nam!) mansikat ja tulin kotiin.

Tänään olen menossa siivoamaan sen poitsun kampaamoa, joka teki minulle kampauksen häihin. Lupasin niin. Ennen sitä pyykit pois telineeltä ja suihkuun...

Vierivä kivi ei sammaloidu?

5 kommenttia:

 1. No sulla ei kyllä ole pelkoa sammaloitumisesta! Eikä toivottavasti vielä vuosiin tulekaan. Oikein hyvän ja runsaan näköinen aamiaistarjonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme todellakin tyytyväisiä ruokatarjontaan, ja koko hotelliin muutenkin! Tänään ja huomenna on "en tee mitään"-päivät ja sunnuntaina menen vetämään bingon...

   Poista
 2. Tupon eväät näyttää justiinsa kuin Vanhan herran edestä otetuilta... Me olemme olleet kaksi kertaa elämässämme all inclusive -limalla, Kanariallaja Turkissa. Taivas sitä ihanuutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ ON ALL INCLUSIVE -LIMA??!! Tää ei osaa enää edes kirjoittaa, sorry.

   Poista
  2. Heh heh, lima. Tupon eväät? Kuvissa on kyllä molempien ruokia... Meillä tämä oli kolmas all inclusive. Edelliset Samoksella ja Rethymnonissa. Ihana vaihtoehto lomalle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!