lauantai 14. heinäkuuta 2012

Harmistus!

Kaikkia ei voi miellyttää. Minä kirjoitan minun elämästäni täällä ja toki kaikilla on oikeus ilmaista mielipiteensä täällä(-kin). Silti pahoitin mieleni...

 

Minusta on aina keljua kun "joku" ei tohdi kertoa mielipiteitään omalla nimellä! Niihin on tietysti oikeus, mutta olen minä sen verran utelias, että haluaisin tietää kuka minua "komentaa"? Keitä te anonyymit olette?


Aioin kirjoittaa ihan "normaalisti", mutta tuli sen verran paha mieli, että en pysty. Pahoittelen.


Olin eilen vetämässä karaokea, menen tänään ja huomenna taas. En siis ole ihan yhteiskunnan elättinä? 

Paha mieli. =(


PS. Kiitos Ystäväni P. ja J. kun tulitte eilen piristämään iltaani!!! <3

22 kommenttia:

 1. Hö. Se ei ole aina niin helppoa se töihin MENO. Toki pitäISI ajatella, että mikä vaan työ käy ja kaikkea pitäISI pystyä tekemään; kitkeä hautuumaan rikkaruohoja, olla tikkarina tietyömaalla jne. Toki, varmasti jonkin aikaa. Mutta kyllä älykäs ihminen ( kuten Stansta) alkaa jossain vaiheessa turhautua siihen ja kaivata jotain haastetta. Ja haastetta ei tipu, jos ei ole ko. alan koulutusta ja piiiitkää työkokemusta. Tai vaikka olisikin. Mulla on sillai tilanne, että on koulutusta ja on liki katkeamaton 15 vuoden työkokemus ja jopa alaltakin usean vuotta, mutta silti, ei vaan mua huolita oman alani töihin vaikka tiedän olevani hyvä siinä. Joo, kyllä mä voin olla baarimikkona, respan tätinä ja uimavalvojana tälleen tilapäisesti mutta en mä koko ikääni tätä ajatellut tehdä. Olis kiva saada aikuisten oikeita, vakituisia, täysaikaisia töitä. Mutta kun ei se vaan mene niin.

  On siis aivan turhaa marmattaa, että mene töihin ja kasva aikuiseksi. Stansta ON töissä, sitäpaitsi, edes vähän. Toki minäkin olen sitä mieltä, että olisi hyvä olla jokin vakituinen työpaikka, vaikka sitten se hautuumaan kitkentä, jotta pääsisi alkuun ja voisi sit etsiä koko ajan muita hommia, itselle paremmin sopivia. Koulutukset kun ei oikein sulle sovi, ainakaan nuo missä nyt olet ollut ja -anteeksi että sanon- joskus on kieltämättä vaikuttanut vähän tekosyiltä sun niille osallistumattomuus.

  Koita Stansta jaksaa, älä välitä anonyymien aukomisista. On niin helppo huudella kun ei mitään mistään ymmärrä...

  T:Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiijja! <3
   Ehkä osa kurssin lopettamissyistä on tuntunut feikeiltä, mutta niissäkin on ollut takana aidot syyt...
   Ja tosiaan; olen menossa TÖIHIN vajaan tunnin päästä. Etsin syksyllä muuta lisäksi ja jos en löydä mitään minne mut huolittais, niin pyydän, että Tuppo työllistää mut vaikkei se ehkä fiksu ratkaisu olisikaan. Kyllä mä uskon, et keksin jotain...
   Kyllä mä jaksan vaikka aika herkkis olenkin. Nyt silmät päähän ja Satumaata soittamaan...lallallaaa... *halaus*

   Poista
 2. Moikka! Piipahdan pikapikaa. Kaikki aika taas hupenee johonkin, ukkonenkin kiusaa sen verran, että tietsikkaa ei viitsi riskeerata.
  Sun meemiin vastaan kyllä ja paremmalla aikaa, sulattelen ja mietiskelen :) Mä oon kyllä tylsä siltä osin, ei ylläreitä.
  Tuohon toiseen juttuun en oikein tiedä mitä sanois. Toivottavasti tarkoitus on saada sut ärsyyntyyn ja päättää näýttää. En mä jaksa uskoa et tarkoitus olis loukatakaan, miksi olisi. Samoilla linjoilla olen minäkin, joskin nätimmin sanoen. Koita ryhdistäytyä jo nyt, suotta sitä työnhakua siirrät syksyyn, ihan nyt just on hyvä aika. Aina sitä minäkin keksin kaikkea, että miksi vasta huomenna tai ens viikolla ja silleen....
  Nokka kohti taivasta, ystävä rakas!
  Marle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että ystävätkin nyt rohkenevat sanomaan asiat niin kuin ne on .....

   Poista
  2. Marle, eihän kyse ole siitä, ettenkö ymmärtäisi...On pari juttua ensin, mutta en enää edes uskalla kertoa niistä. En täällä. Selviää aikanaan. =/
   Yritän nostaa nokkani..!

   Ja anonyymi; on hienoa joo.

   Poista
 3. Yleistä blogia voi lukea kuka vaan ja samoin myös kommentoida.
  Joku voi kommentoidaa toisen rekisteröimättömällä nimimerkillä kiusallaan.
  Jos haluat kirjoitella turvallisesti mistä vaan ja tietää kuka niitä lukee, blogi salasanan taakse.
  Tämän kaikenhan jo tiedätkin. Ikävää jos joku on pahoittanut mielesi! Ikäviä ihmisiä löytyy aina, jotka saavat tyydytystä olemalla tuollaisia.
  ST (en kirjautunut googlen kautta, kun unohdin salasanan, hah).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tietoinen siitä, että kirjoitan julkista blogia. Oma valinta! Onhan mulla "varpaat" erikseen...
   Otan tietoisesti riskin ja nyt sen huomaa...

   Poista
 4. Käpy tässä.
  Mulla on ylin korkeakoulututkinto, mutta en jaksa alani töitä. Teen hanttihommia, tykkään vaihtuvuudesta. Ei mene päivää, ettei joku sano, miten heitän koulutukseni hukkaan paskahommissa. Tai miten vien työpaikan joltain kouluttamattomalta, jolle kävisi vain tämä paskahomma. Paska homma juu... Pyrin pitämään taustani salassa. Se on hyväkin, koska parhaat työt saa ihan omana itsenään, ilman titteleitä.
  Yksi asia, miten pysyn iloisella mielellä, on se etten ole työttömänä. Välillä palkkani on huono, mutta olen ylpeä siitä että TEEN eikä tarvitse täytellä lappuja.
  On pelottavaa siirtyä pitkästä välivaiheesta takaisin oikeisiin töihin, mutta se jos joku kannattaa. Ensin mihin vain, sitten yks kaks onkin edennyt, elämä kantaa kyllä...
  Stansta, älä odota syksyä, syksyllä Helsinkiin tulevat opiskelijat ja alkaa vuosittainen tilapäinen työ- ja asuntopula. Rohkeasti isket NYT! USKALLAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Käpy! (kiitos kun kerroit edes nimimerkin!!!)
   "Parhaat työt saa ihan omana itsenään, ilman titteleitä." => kiitos kannustuksesta!!!
   En odota syksyyn. On vain yksi asia, jonka hoidan alta pois elokuun alussa...

   Poista
 5. Miksi muuitten tarvii maksaa veroja mutta sun ei?
  Miksi meidän pitää sua elättää ja antaa vielä käyttörahaakin kaikkeen kivaan? Kehtaat vaatia selityksiä miksi rahahanat on kiinni, niin eikö mekin voida vaatia jotain seltystä miksi meidän pitää elättää sut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi!
   Haluan vain muistuttaa, että tämä on Minun blogi, jossa kirjoitan Minun elämästäni. Tämä on minulle mieluinen harrastus ja sellaisena tämän haluaisin pitääkin. Jos tästä maksettaisiin, niin valitsisin varmaan kirjoitusaiheet toisin? Jatkan selittelyä, haluaa muut sitä tai ei. Pakkohan tänne blogiini ei ole tulla mieltään pahoittamaan...

   Poista
 6. Huomenta!
  Viittä vailla seitsemän jo töissä, kun ukkoselta ja sateelta ei saanut kunnolla nukuttua. Anonyymi olen, mutta kuittaan aina kirjoitukseni ja IRL on Stanstan kanssa tavattu, joten en kasvottomana kommentoi.

  Toivon todella hartaasti, etten kommentillani ja s-postilla aiheuttantu pahaa mieltä, kuten jo s-postiin laitoin, rakkaudella ajattelemisen aihetta. Itse olen ollut aiemmin strutsi, joka työntää pään piiloon ja kuvittelee, että kun itse ei näe eikä kuule, niin kakki ok. Kumma juttu, että kun sen pään nostaa sieltä piilosta, ne samat asiat on nenän edessä taas. Tässä olen opettelemalla opetellut, että asiat kohdataan, selvitellään, velat maksetaan jnejjne. Helkutin vaikeaa aluksi, mutta paljon helpompaa kuin pakoilla ja piilotella ja leikkiä, ettei niitä ole.

  Hieno juttu, että vuokrat ajan tasalla, yksi huoli vähemmän ja oma asunto on se, mistä pidät kiinni vaikka viimeiseen asti, eikö?

  Mun oma kokemus on, että töitä on helpompi löytää jo töissä ollessa, niin hassua kuin se onkin, tuo laulattaminen voi olla se pään avaus (kirjaimellisesti, heh!) poikia jotain enemmän ja ainakin näyttää tuleville työnantajille, että osaat sitoutua työhön.

  Edelleen rakkaudella,

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei HannaHoo!
   Sä todellakin muistat AINA kirjoittaa nimesi kommentoinnin perään, kiitos siitä.
   Et sä pahaa mieltä ole aiheuttanut, asiaa puhut. Ainut, mikä nyt harmittaa, on nuo anonyymit. Saahan täällä kommentoida vapaasti, mutta toi anonyymiys vaan ärsyttää. Ymmärrät varmaan?
   Asunnostani pidän kiinni, totta kai!!!
   Ja juu, rakkaudella täältäkin suunnasta, HannaHoo! <3

   Poista
  2. En ole tuttu enkä tuttavan tuttu. Onko merkitystä kommmentoiko etunimellä vai anonyyminä ? Anonyymi olen Sinulle jokatapauksessa. Ymmärrät varmaan ?

   Poista
  3. Kaipas mä ymmärrän. Silti.

   Poista
 7. Höh. Kylläpä täällä nyt anonyymit kivittää, ei kiva. Tsemppiä Stansta.

  VastaaPoista
 8. Niin ärsyttävä anonyymi: "Miksi muuitten tarvii maksaa veroja mutta sun ei?". Kirjoitusvirhe, huomaatko...olet mokannut...miksi meidän täytyy tuollaisia virheitä lukea:).
  Kateelliset jaksaa tuollaista jankuttaa, ei muut. Kun ja jos ei tiedä ihmisten asioista, turha tulla rutiseen. Laita nimesi alle, jos olet vakilukija.

  Inkku

  VastaaPoista
 9. Kiitos ! Hyvää kesänjatkoa, kaikilla asioilla on tapana järjestyä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!