tiistai 17. heinäkuuta 2012

Heinäkuisessa hetkessä

Viikonloppu ohi ja uusi viikko alkupuolella. Heinäkuu. Kelpaa. Vielä on kesää jäljellä...

 

Olin kolme päivää peräkkäin "ihmisten ilona", ja kunnialla ohi. Bingokin meni virheettömästi vaikka vedin sen vasta toista kertaa. Kehuja sain ja niillähän jaksaa.


Ihanaa tajuta, että olemme keskellä kesää! Alkukesä on mennyt mukavasti, mutta se, että lämpimät jatkuu, tuntuu mahtavalta.


Viikonloppuna tuli tavattua monia ystäviä. Kiitos heille siitä!


Nyt on puolitoista viikkoa aikaa kasata myytävää puistokirppikselle. Taidan mennä huomenna käymään omassa kotona. Se tietysti rajoittaa määrää kun kaikki on vietävä paikalle ilman autoa. Luultavasti, ellen keksi jotain ystävää kuskaamaan. Onneksi on ns. Tallinnakärryjä! Olisipa silloin hieno sää ja paljon potentiaalisia ostajia paikalla!


Pahoittelen tekstin niukkuutta! Palaan kun keksin jotain kirjoitettavaa -kuvia kyllä piisaa, heh.

Nauttikaahan kesästä!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, lokeista aasinsilta Lokki Joonataniin, jonka olet toivottavasti lukenut? Siinä tarinassa opetusta meille kaikille, kun uskaltaisi levittää ne siivet ja lentää vapaana, välittämättä kaikista rajoitteista ja uskonpuutteesta omiin kykyihin? Suurella sydämellä ja vapaana sieluna.

  Jollet ole lukenut, niin kipinkapin kirjastoon, sadepäivän varalle lukemista? On ihana kirja, kuvineen, ilahdut varmasti.

  HannaHoo

  Joka töniskelee sinua edelleen eteenpäin rakkaudella, usko itseesi, älä aseta itsellesi rajoitteita. En arvostele, yritän vaan esittää erilaisia näkökulmia ja harkinnanarvoisia vaihtoehtoja. Ei ehkä aina ihan nappiin meneviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olet RRRakas!!!
   Mulla on Lokki Joonatan kotona, mutta en ole lukenut sitä. Otan ensi kerralla mukaan kun käyn siellä. Oon kyllä kuullut ko. kirjasta paljon. (..samalla ajattelen, että mun pitäISI alkaa kirjoittamaan sitä omaani...)
   Kiitos sanoistasi!

   Poista
 2. sen verran siitä kirjasta että mulla on runko- ja rakenne-ehdotus valmiina... pitää vaan istua alas (ilman mcgyveriä ja tuppoa) ruveta rakentelemaan.

  VastaaPoista
 3. Siitä ens viikon torstain kirppiksestä todella haluan lähteä sinne vaan saatan olla Turussa.

  Ja pahoittelen facekirjoituksiani, että vituttaa kun länkyttää siellä henk.koht. asioita jurrissa, just joo, onneks on poistonäppäin.

  Noista "virastoasioista": Fatta laski taas väärin toimeentulotuen, Duurissa mokattiin pahasti (vitun suojatyöpaikkalaiset), selvittelen noita.

  Pääsin opiskelemaan kohti florismia vaan fattan mukaan se kk-lippu Rajamäelle (100 ekua) plus HSL:n sisäiseen korttiin ei ole avustusperusteita. Just joo. pistin valituksen.

  Eli kaikki noi virastoasiat menneet päin helvettiä :)

  Sitten tulin pitkästä aikaa tänne katsomaan mitä sulle kuuluu ja joku "anonyymi" on alkanut sulle viisastelemaan.
  Voihan vittu.
  "Anonyymille" vaan terveiset et ottaa edelleen rusinat pullasta lukemalla stanstan blogia, jossa revitään iloa pienistä asioista. (ja mikä ettei)

  Tuskinpa tämä anonyymi vaihtais koko pakettia itselleen.
  Kaikenlaisia idiootteja.

  terveisin Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Teija!
   Kiva kun kommentoit. =)
   Mä voisin soitella sulle täs joku päivä? Soitan Tupon puhelimella, että älä ihmettele.

   Poista

Kiitos kommentistasi!