torstai 8. marraskuuta 2012

Mukavasti (aikaan-) saanut...

...ja siitä ihan kivasti tyytyväinen.

 

Uhosin vuorokausi sitten ja se näemmä kannatti. 

Meillä oli kellot soimassa vaikka nukuin TAAS tunnin silloin ja tällöin (yhteensä vissiin kaksi tai kolme). Mentiin me vasta aamusta nukkumaankin (kuten liian usein), mutta Tupon kuorsaamista alkoi säestämään klo. 07.12. MUSIIKKI viereiseltä kentältä. Perään tuli joku kuulutus, uskomatonta. Eikä siinä vielä kaikki: heti perään saapui kadullemme roska-autot pönttöjä tyhjentämään.  ARGHH.

Tuppo nousi ensin ja meni suihkuun. Minä nukuin sen aikaa. Miehen tultua suihkusta, oli minun vuoro. Tilasin mieheltä kahvia ja menin pesulle. Aamupalan jälkeen lähdimme liikkeelle. 

Yhden tärkeän poikkeamisen jälkeen kävelimme sosiaalitoimistoon minne vein neljä kappaletta papereita. DONE THAT. Sitten postiin, jossa postitin isälle villasukat kortin kera isänpäiväksi sekä vihdoin ja viimein Adalmiinalle arvontapalkinnon. DONE THAT.

Matka jatkui keskustaan ja sinne Anttilaan, josta mainitsin aiemmassa postauksessa. Voi mitä kenkiä!!! En halua mokkaisia, en korkoja, en turhia metallikoristeita. Ihan viimeisessä kohtaa näin nämä:


Vedenkestävät, niinkuin äiti toivoi, mutta myös tuulenpitävät. Eikä näillä varmasti liukastele... (ovat muuten mustat eikä harmaat, kuva vääristää)


Äidin laittamasta lahjakortista jäi peräti 0,10 euroa. Luulen, että sekä minä että jalat kiitämme talven tullessa! DONE THAT.

Samalla "shoppailureissulla" ostin itselleni ensimmäisen ripsivärin sekä huulikiillon VUOTEEN. Hankaussieniä (0,99€), kynsiviiloja (1€), 2 kpl kynsiharjoja (1€) sekä Tupolle uuden ketjun (1,50€) avaimiin. Paluureissulla, siis kävelimme kaiket matkat, haimme 3,50 euron hampurilaiset mukaan kotiin.

Halpa, mutta antoisa päivä! Hyvä mieli!

Illalla Tupolla oli töitä ja sillä aikaa minä tein mitä jo uhosin: kaivoin langat ja virkkuukoukun esiin. "Kummitus" - nyt se on aloitettu, mutta langan ohuudesta päätellen siihen menee aikaa vaikka olisin kuinka ahkera. Kaksi tuntia tänään ja moooon-ta edessä. Mutta Se ON aloitettu ja tulossa!!! =)

Taidan olla ylikierroksilla? Kello on tuhat, sata plus kuus. Tuppo nukkuu kuorsaten ja miehellä on herätys kolmen tunnin päästä. Minä nukun sen aikaa kun nukuttaa ja lähden sitten kynsihuoltoon. Laittaisinko pinkkiä ja mustaa kuten uusissa kengissä? Sen jälkeen Ystävätär tarjoaa ruoat meille yhdessä Kallion ravintoloista, jesh!

Tulihan sitä energiaa.. - liikaa?

10 kommenttia:

 1. Älä hötkyä. Ihan kaikessa rauhassa, ei ole kiire sen(kään) kanssa valmiissa maailmassa. Odottele vaan inspiraatiota ihan rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hötkyä, mutta nyt tuntuu hyvältä kun sain homman alkuun. =)

   Poista
 2. Lähetä vähän sitä energiaa tännekin jookoskookos? Tietää, ettei tule hyvä päivä, kun aamuneljältä herää päänsärkyyn ja ei enää saa tropeista huolimatta unta. Tosin pitkä aamulenkki tähtitaivaan alla piristi!

  Paketti tekeillä, ajatuksen kanssa kasaillaan, malttia. ;)

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltanhan minä!

   Sitä energiaa etsin parhaillaan minäkin: lattiat ja vessa pesty, ja seuraavaksi kauppaan. Teen kattilallisen jauhelihakeittoa, että Tuppolaiset pärjäävät muullakin kuin leivillä. ;o)

   Tupon tyttäret on tulossa yökylään ja mä poistun laulattamaan kansaa. Nakitan nuorimmalle kakun teon huomisaamuksi - toki jeesaan. (isänpäivä nääs)

   Ja nyt sinne kauppaan!

   - toivottavasti pääsit päänsärystä!

   Poista
 3. صباغ الكويت افضل خدمة يحتاجها اهل الكويت فى الوقت الحالي حيث انه من النادر ان تجد صباغ بالكويت محترف ولكن اليوم فى موقع صباغ الكويت سوف تجد افضل صباغين وافضل ديكورات الكويت على احدث صيحه لعام 2021 مثل ورق جدران مودرن بالكويت  ويوجد لدينا تركيب باركية خشب بالكويت ومع ارتفاع الاسعار يمكنك ايضا تركيب بديل الرخام بالكويت وهناك موديلات جديده مثلا استيل الكويت  ناتي الى افضل صباغين بالكويت هنالك جنسيات مختلفة مثل صباغ مصري و صباغ باكستاني وايضا هنالك صباغ هندي جميع الصباغين على اعلى مستوى وبالاخص صباغ عراقي  ونقوم بتقديم الخدمات فى جميع مناطق الكويت مثل صباغ الجهراء  و صباغ مبارك الكبير  و صباغ حولي  و صباغ الفروانية بالاضافة الى صباغ العاصمة  و صباغ الاحمدي  جميع تلك الخدمات نقدمها بالاضافة الى صباغ وايضا صباغ بالكويت بالاضافة الى ارخص صباغ و اشطر صباغ و افضل صباغ ولدينا معلم صباغ يوجد لدينا افضل صباغ بالكويت

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!