perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kahden kirppiksen kierros

Löytöjen tekeminen jatkui...


Keskiviikollekin löytyi puuhaa. Mentiin ensin kaupan kautta ystävämme T:n luo kahville ja samalla nähtiin heidän uusi koti. Matka jatkui ex-vuokralaista moikkaamaan ja sieltä menimme yhdelle kirppikselle, jossa emme ole ennen käyneet. Emme oletettavasti toiste menekään kun hinnat pomppivat pilvissä vaikka ei edes löydetty mitään mielenkiintoista.

Hei haloo: tämä aikoinaan ILMAISEKSI jaettu lasi maksoi siellä SEITSEMÄN euroa ja toisessa paikassa euron!?! Meillä noita on jo kaapissa viisi ja ne on niitä ilmaisia...Jatkettiin matkaa ja kylmästä viimasta huolimatta kävelimme Kierrätyskeskukselle saakka. Katsastimme ensin ilmaiskontin ja minä löysin sieltä yhden huivin lisää. Samanlainen kuin aiemmassa postauksessa, mutta kelta-ruskea sävyinen. (..sanoinhan jo, ettei niitä voi olla liikaa eri väreissä!)

Jatkoimme sisälle myymälään. Tällä kertaa oli Tupon vuoro löytää itselleen parit farkut.


Kierrätyskeskus on jo aikaa sitten sortunut samaan tyyliin kuin monet muutkin paikat ja ovat alkaneet rahastamaan röyhkeästi. Molemmat farkut maksoivat kahdeksan euroa per vaate. Toiset tosin ovat merkkifarkut, joiden ovh hipoo sataa euroa!? Toiset ovat muistaakseni Levi's-merkkiset.

Siellä oli kaksi tankoa, joissa kaikki vaatteet maksoivat 0,20 euroa!!! \o/

Sieltä tangoista löysin...ööh, mikä on huppari ilman huppua? College-takki? No, tällaisen:Hihoissa on kaksi vihertävän harmaata raitaa. Löysin myös hauskan punosvyön...


...ja tosi mieluisan Aarikan t-paidan......sekä kaksi hihatonta paitaa, mustan ja vihreän.

Hyvä reissu siis. Ja kaikki on jo pesty! Nyt tarvitsemme enää Tupolle tennarit, capri-housut kesäksi sekä minulle ehkä jonkun kesätakin.

Kirppisreissut jatkuvat sitten joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!