torstai 28. maaliskuuta 2013

Kiirastorstain aamuna

Edessä on monta päivää pääsiäistä, ja kesäaikakin alkaa.


Tuntuu, että aurinko on paistanut joka aamu jo yli viikon. Parina päivänä se on lämmittänytkin. Ihanaa, kevät saattaa alkaa sittenkin.

Olen saanut säilytettyä vuorokausirytmini ja osaan nauttia siitä. Olen puuhastellut kovasti kaikenlaista ja ehkä melkein liikaakin kun tuntuu, etten ole ehtinyt tekemään kotona muuta kuin nukkumaan. Olen tavannut ystäviäni, käynyt kahvilla, kylässä, ostamassa itselleni kannettavan tietokoneen, hakenut uusia johtoja uusiin mikrofoneihin, piipahtanut virastotalolla, käynyt optikolla, pyörähtänyt kirppiksellä, kaikenlaista.

Ne mikrofonit aiheuttavat tosissaan päänvaivaa! Ekat piuhat olivat ihan väärät. Minun pitää matkustaa ensi viikon alussa Itä-Helsinkiin palauttamaan ne. Eilen hakemissani toisissa johdoissa oli yksi pää oikea, toinen väärä. Epsoo käy vaihtamassa ne tänään oikeisiin. Onneksi hän on ottanut eilen omalta työpaikaltaan varalta ylimääräiset oikeat. Kolmas kerta toden sanokoon! Minun ON PAKKO saada ne uudet mikit käyttöön tänään ja koko viikonlopuksi!!! Muuten en kestä siellä neljää iltaa peräkkäin..!?


Tuppo - minä - minä - Tuppo...

"Käynti optikolla riittää?". Minä kävin eilen. Näkö tarkastettiin ja sangat valittiin. Saan joskus kolmen viikon päästä kaksiteholinssit sankoineen. Minusta tulee 'rillipöllö', mutta näkevä sellainen. Sainpahan hoidettua tuon homman loppuun!

Olen ajatellut viettää kaikki pääsiäisen päivät ihan kotosalla, jotta jaksan olla illat ahkera. Syödä hyvin, katsoa telkkua, kutoa ja ottaa kunnon päikkäreitä. Nauttikaahan te vapaista ja ladatkaa akkujanne!

Aurinkoista alkavaa pääsiäisviikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Älä sure, prillit tekee fiksun näköiseksi :D
  Kaxteho = ikäkriisi.
  Perässä tullaan!
  Tuo sun tuplakuva teistä on kiva, idea toimii tuossa.
  Muuten kivaa pääsiäistä sinne teille molemmille! Herkutellen ja sillen... ;)
  Marle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marle, en sure, en. Mulla oli vaihtoehtona valita lukulasit tai kaks'tehot. Valitsin ne kaks'tehot siksi, että niiden aika olisi kuitenkin edessä. Ovat valmiina.
   Hih, mua vaan pikkusen vaivaa tuossa kuvassa se alakulma kun siinä näkyy "aitoa alkuperää". En silti halunnut rajata pois kun jalat olisivat lyhentyneet...
   Kiitoksia! Kai me vähän päästään nauttimaankin vaikka olen illat poissa. Pitää keksiä jotain kivaa, mämmiä nyt ainakin (mulle). Ja vois tehdä jonkun siruunaliivatekekun, JOO. Nam.
   Kivaa pääsiäistä sinnekin! Nauttikaa! :)

   Poista
 2. Minusta on kevät on sellaista heräämisen aikaa. Talvi menee kuin unessa ja keväällä aktivoituu tekemään ja harrastamaan auringon myötä. Myös nukkumisen tarve vähenee. Liekö sinullakin tapahtunut sama ilmiö? Rillipöllö se täälläkin. Onneksi yksitehot on vielä riittänyt, tulee se minulla hintaa niillekin, kun peruslinssi ei käy minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä johtuuko tämä 'kaikki' keväästä, mutta ainakin nautin niin kovasti tuosta valoilmiöstä taivaalla. Aurinko paistaa nytkin! Ihanaa! Ja nukuttuja tunteja menneelle yölle kertyi viisi...
   Tarjosi se optikko mulle vaihtoehtoisesti lukulaseja, mutta päätin ottaa suoraan kaksitehot. Ei tarvitse sitten enää kysellä niin paljoa Tupolta, että "mitä tuolla lukee?", heh.

   Poista
 3. Minä aina tolkutan tätä samaa. Sinulla on lahjoja kuvaajaksi. Oikeasti. Aurinkoista ja lokoisaa Pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolkuta vaan... :)
   Ei minulla ehkä riittäisi kiinnostusta kuvaamiseen niin paljoa, että jaksaisin alkaa opettelemaan kunnolla tekniikkaa. Kunhan omaksi (ja vähän toistenkin) ilokseni näppäilen mitä mieleen ja kohdalle tulee.
   Kiitos! Mukavaa pääsiäistä sullekin!
   Täällä aurinko paistaa, mutta loikoilu jää päiviin. Illat menee laulattaessa...

   Poista
 4. Hyvää pääsiäistä!
  -Helkku

  VastaaPoista
 5. kulta,
  olen ihan hengissä ja paremmassa kunnossa kuin yli vuoteen. olen vaan kuronut rästejä ja hoitanut paikallisia suhteita.

  junnuka kyselee joka viikko että tuleehan ne juhannuksena... sillä on vissiin ikävä.

  nyt mä menen maate että jaksan sehärä aamusella virkkuna markkinoille ja keikalle.

  halipusi molemmille ja kiitos muistamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liskonainen kun ilmaannuit paikalle! Onkin ollut kova ikävä!
   Ihanaa kun voit hyvin! Toivottavasti hyvä olo ja mieli pysyvät pitkään.
   Junnuka on yrittänyt soitella mulle, mutta on osannut soittaa juuri kun olen ollut menossa laulattamaan tai olen ollut jo laulattamassa. Juhannuksesta ei ole vielä suunnitelmaa...Kerro Junnukalle terkkuja!

   Poista
 6. sehärä?
  mitäs kieltä se sellainen on?
  H e r ä t ä siinä pitää lukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kieltä tuo 'sehärä' on ja osuu kohdalleen. Heh.

   Poista
 7. Hyvää pääsiäistä kaikille tahoille! Meitsi tekee yövuoroja koko pääsiäisen joten rauhaisaa eloa on nyt ja huomennakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tsemppiä yövuoroihin! Mä laulattelen ja peluutan bingoa...vielä tänään. Sitten se on pääsiäisen ajalta ohi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!