keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kolmen kirppiksen kierros

Tein tavallaan "täyden työpäivän" eilen, ja vähän vielä enemmänkin. Siis tavallaan.


Herättiin ajoissa, juotiin kahvit ja syötiin aamupalaa. Lähdettiin liikkeelle heti yhdeksän jälkeen ja hoidettiin minun asiat parissa virastossa. Ja sitten niille kirppiksille...

Ensin kehun kuitenkin nämä oranssit tennarit, jotka löysin jo aiemmin.


Ovat täysin oikean kokoiset eikä noissa näy käyttämisen jälkiä ollenkaan. Pohjissa on sellaisia jänniä "renkaita", jotka tekevät niistä pehmeämmät ja toivottavasti samalla kestävämmätkin. Ovat ihan varmasti kovassa käytössä tulevana kesänä!

*    *    *

Eilen mentiin ensin Fidaan. Sieltä löysimme Tupolle pari käyttämättömän oloista kivaa t-paitaa...

Löysimme Fidasta minulle Adidaksen siistikuntoisen hupparin (8 €)...


...sekä kolmet farkut. (4,80 €, 5 € ja 7 €, yhteensä siis 16.80 euroa -ei paha?) Oli muuten aika jännää, että valitsin sovituskoppiin viidet housut, joista sitten kelpuutin helposti kolmet. Valikoimaa kun tangoissa oli melkoisen reippaasti.

Lasku teki 30,80 €, mutta myyjä opasti ostamaan kaksi euroa maksavan kanta-asiakaskortin ja sain -20%. Lasku oli siis 26,64 € kolmista farkuista, kahdesta t-paidasta sekä siitä hupparista. Minusta ihan sopiva hinta.

*    *    *

Jatkoimme matkaa toiselle kirppikselle. Se on itsepalvelukirppis, josta tykkään. Siellä kun on siistit hyllyt ja selkeästi merkityt kohtuulliset hinnat. Ja paljon tutkittavaa...

Tuppo osti vain kirjan (3 €) sekä tosi kivan army-tyylisen laukun (2 €).


Minä en tyytynyt noin vähään... =D

Löysin ensin sellaisen (H&M:n) topin päälle laitettavan, yksivärisen, hihattoman "hörhelöpaidan" kahdella eurolla ja Lumenen Angry Birds vadelmashampoon 0,80 eurolla.

Hyvistä päätöksistä huolimatta sorruin vähän lankaan kun sain mohair-lankaa á 0,50 euroa eli neljä kerää parilla eurolla. Mustaa menee aina, hih.


Valkoiset tennarit kuuluvat kesään. Varsinkin kun sain sopivat kolmella eurolla.Minä osaan nykyään hukata yksittäisiä sormikkaita. Nyt ostin kerralla kahdet; turkooseissa oli kivat tähdet (2,30 €) ja pinkit (3,70 €) ovat samaa väriä kuin piponi pääkallot..


Seuraavassa kuvassa on kaksi ostosta, joista ensimmäinen on tuolta samalta kirppikseltä: matkasilitysrauta. Muistaakseni minulla on tuollainen jossain, mutta sen löytäminen saattaisi olla mahdotonta. Käyttämätön Philips'in rauta hintaan 3,50 euroa. Myyn joskus toisen jos löydän sen. Reissussa kun tuppaa aina löytymään matkalaukusta rypistyneitä vaatteita vaikka kuinka muka siististi pakkaisi.


Alla oleva ostos on kolmannelta kirppikseltä... Lopuksi mukaan lähti vielä lampunvarjostin jalkalamppuun rikki menneen tilalle kolmella eurolla. Se sopii jalkaansa kuin se olisi ollut siinä aina.Tuon kirppiksen lasku teki yhteensä 25,30 euroa.

*    *    *

Tässä välissä vatsamme kurisivat nälästä ja menimme herkuttelemaan McDonald'sille. Tupolle kaksi ja minulle yksi hampurilainen sekä yhteiset limu ja tuplamakuinen (appelsiini-suklaa) pirtelö. Nam nam. Ja koko päivän ainoa hetki, jolloin minä istuin paikallani, heh heh.

*    *    *

Matkalla kotiin poikkesimme vielä yhdelle kirppikselle. Sekin on itsepalvelukirppis, mutta ei sieltä yleensä kovin hyviä ja edullisia löytöjä tee. Siellä on Arabiaa sun muita merkkituotteita, jotka eivät kiinnosta. Löysin kuitenkin tuon huivin (0,40 €), joita minulla ei voisi koskaan olla eri väreissä liikaa. Olen niiden suurkuluttaja!

Ostin pari isoa arkkia tarroja (á 0,80 €), Garnier'in aloe vera-rasvaa (0,30 €), käyttämättömän napakorun (0,50 €) sekä yhden pronssisen kaulakorun kuudella eurolla. Lasku teki siis tällä kertaa vain 8,80 euroa.

*    *    *

Yhteensä kirppiskierros "verotti kukkaroa" 60,75 euroa ja palasimme kotiin ison kassin kanssa. Mielestämme emme ostaneet mitään turhaa...no, ehkä ne tarrat ja se koru, mutta tyytyväisiä olimme/olemme. Se riittää meille.

*    *    *

Olimme olleet liikkeellä melkein yhdeksän tuntia ja oletin kummankin olevan ihan poikki. Pah. Minä innostuin täyttelemään maustepurkkeja maanantaina ostetuilla mausteilla...Samalla tuli järkkäiltyä ja siivottua kuivamuonakaappi. Seuraavaksi saivat keittiön kaakelit kyytiä ja perään tiskasin astiat. Tein vielä ruokaa ja syötyämme oli päiväni täynnä. Liki seitsemäntoista tuntia jalkeilla ja koko ajan jotain puuhaten. Jäin sohvalle Tupon viereen katsomaan televisiota, mutta nukahdin pää Tupon sylissä. Ymmärsin siirtyä sänkyyn ja olin välittömästi täydessä unessa.

Pitäisiköhän minun rajoittaa uudelleen löytynyttä kahvinjuontihimoa?

2 kommenttia:

  1. On kiva käydä ostoksilla kun on joku mukana. Mukavia löytöjä teittekin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!